Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Usuniecie sladow po hacku z kompa

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym wiedziec jak usunac slady po hacku z komputera. Nie chodzi mi tu o formatowanie dysku, bo to nie wchodzi w gre, poniewaz nie mam na to czasu ani ochoty.

Ktos dawal kiedys poradnik jak to usunac Ccleanerem, ale zaloze nowy temat, zeby sie mpc zapchalo ;f

Wiec z prosba sie pytam, jak usunac bez formata ani reinstalowania "wiekszego" Systemu slady po hackach. Dokladnie uzywalem detected WGH i nie dostalem bana, ale planuje zalozyc nowe konto.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

najlepszą metodą jest format kompa...żadne ccleaner-y i inne tego typu g*wna nie wyczyszczą Ci tego dziadostwa...format+instalacja win to niecałe 10min..chyba że xp to dłużej...a będziesz pewny na 100000% że kompa masz czystego ;)

ehh.:)

Opublikowano

Format formatem, ale bede musial przeciez formatowac dysk na ktorym mam wszystkie rzeczy.. To dluzej potrwa.

Jest jakis sposob dzieki ktoremu np combat arms nie zeskanuje ze takie cos mialem?

Usuniecie cheata i reinstall combata?

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Format formatem, ale bede musial przeciez formatowac dysk na ktorym mam wszystkie rzeczy.. To dluzej potrwa.

Jest jakis sposob dzieki ktoremu np combat arms nie zeskanuje ze takie cos mialem?

Usuniecie cheata i reinstall combata?

no tak...format Ci usunie wszystkie rzeczy z dysku racja..więc sam odpowiedziałeś sobie na pytanie jak usunąć hacka :)

nie wiem jak to jest do końca i jak Nexon wykrywa hacki ale wydaje mi się, że na 99.9% nie pomoże tutaj żaden CCleaner ani inne tego typu sposoby...ale Twój wybór...:)

Opublikowano

Hmm, Fajnie ze odpisujesz.

Widocznie sam sobie odpisalem. Combat arms napewno po kilkunastu reportach skanowal mi kompa, wiec przeczyszczenie jego danych (Usuniecie go w calosci z dysku) I usuniecie hackow, samego injectora, powinno zalatwic pasozyta.

bo teraz CA ma wpisane , ze ten i ten (Ja) Ma na komputerze podejrzane pliki, i ze jak pojdzie na mnie report to idzie perm.

Wiec jezeli przeczyszcze te pliki, to nie bedzie nic. dzieki ze odpisywales/las Udalo mi sie !

W sobote wracam, i bede grac. Pzdr.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Hmm, Fajnie ze odpisujesz.

Widocznie sam sobie odpisalem. Combat arms napewno po kilkunastu reportach skanowal mi kompa, wiec przeczyszczenie jego danych (Usuniecie go w calosci z dysku) I usuniecie hackow, samego injectora, powinno zalatwic pasozyta.

bo teraz CA ma wpisane , ze ten i ten (Ja) Ma na komputerze podejrzane pliki, i ze jak pojdzie na mnie report to idzie perm.

Wiec jezeli przeczyszcze te pliki, to nie bedzie nic. dzieki ze odpisywales/las Udalo mi sie !

W sobote wracam, i bede grac. Pzdr.

spoko..ale nie zdziw się, jak dostaniesz bana na nowe konto...takie czyszczenie nic nie pomoże, zrozum :)

pozdrawiam

Opublikowano

Wiem, ze dostane. Nie wiem czy mozliwoscia nie bylo by zainstalowanie combata na drugi dysk. Chociaz to nic nie da

@Edit Pba cos pisze, moze bedzie odpowiedz xD

Dobra, pisze dalej bo troche pomyslalem.

Nie bawie sie komputerem, tym bardziej win 7 , bo wiekszosc czasu spedzalem na xp.

Jak formatowac tutaj dysk, zeby nie pisalo : FORMATUJESZ DYSK NA KTORYM MASZ ZAINSTALOWANY SYSTEM WINDOWS!

nie chce robic reinstalla systemu, tylko sformatowac ten dysk. to moze byc dobre rozwiazanie, bo jest juz zawalony po miesiacu. Zainstalowal bym sobie combata i "mniejsze" rzeczy,

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Piecu. Moglbys jeszcze powiedziec jak to zrobic. Nie bawilem sie w takie rzeczy, bo od niedawna takie cos mialem. tzn, kombinowal bym ale lepiej zebys powiedzial kotku <3

1385975953-U914647.png

Opublikowano

• Odpal CCleaner'a
  • Daj Rejestr
  • Skanuj by znaleźć problemy
  • Napraw problemy

• Wejdź teraz w Cleaner
  • Uruchom Cleaner

Opublikowano

Piecu dobrze napisal ja napierdalalem na hackach od 2-3 lat i bana dostawalem tylko wtedy gdy ostro napierdalalem na telekillu : D

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...