Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]mobberhacka (działającego)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Innego aktualnie nie ma, chyba, ze w multihacku ale tez od kamera.. moze opisz co ci zle dziala, pomozemy... no i oczywiscie podaj gdzie grasz

@down

to nie dziala juz ho ho

Opublikowano

Innego aktualnie nie ma, chyba, ze w multihacku ale tez od kamera.. moze opisz co ci zle dziala, pomozemy... no i oczywiscie podaj gdzie grasz

@down

to nie dziala juz ho ho

gram na ravii i męczy mnie ciągłe wydawanie kasy na pelerynki i dlatego chcialbym jakiegos mobberhacka, w tym od kamera nie da sie naprawic tego błedu bo jest to błąd microsoft visual c++ runtime libray a duzl ludzi to ma i nie wiadomo dlaczego a próbowałęm wszystkiego.

jak włączam tego hacka to wyskakuje takie cospost-126114-0-29758200-1356455691_thumb.png

Opublikowano
gram na ravii i męczy mnie ciągłe wydawanie kasy na pelerynki i dlatego chcialbym jakiegos mobberhacka, w tym od kamera nie da sie naprawic tego błedu bo jest to błąd microsoft visual c++ runtime libray a duzl ludzi to ma i nie wiadomo dlaczego a próbowałęm wszystkiego.

A to dziwne, bo sam korzystałem dość nie dawno z tego mobberhacka na ravi i działał, a próbowałeś może na modzie użyć mobber hacka?

Opublikowano

I dalej ten sam błąd? Próbowałeś może odpalić jako administrator bądź zaktualizować c++ ?

harniasiek :D ja już wszystko robiłem z tym mobberhackiem od kamera i mam ciągle to samo

Opublikowano

a netframeworka masz najnowszego? ^^

ew

http://support.micro...om/kb/206516/pl

lub...

lub....

wrzuc moda do innego clienta(nie do ravi i do tego co masz tera)( 0o00oo i podaj jaki system masz

to tez juz miałem, wrzucałem do folderu ze zaktualizowanym metkiemPL i też nic nie działało

mam win7 32bity

@

dodam jeszcze ze gdy uzywam mobberhacka od kamera i naciskam zakladke pelerynki to wszystko działa dobrze tylko jak uzywam funkcji mobber to po paru minutach wlasnie wyskakuje taki błąd

Opublikowano

to tez juz miałem, wrzucałem do folderu ze zaktualizowanym metkiemPL i też nic nie działało

mam win7 32bity

nigdy nie wrzucaj moda do zaktualizowanego pl-a bo nie bedzie dzialac(Ten na privy) wrzuc go do np pandory czy czegos innego(PRIV)

Opublikowano

nigdy nie wrzucaj moda do zaktualizowanego pl-a bo nie bedzie dzialac(Ten na privy) wrzuc go do np pandory czy czegos innego(PRIV)

to napisze ci na priv jak mi sie sciagnie jakis inny klient i przetestuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...