Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem do gry

Czerwol99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie,z racji tego że jestę nowy na Forum postanowiłem się przedstawić,a więc mam na Imię Piotr lat 20 to tyle ile powinniście wiedziec :PP.Przechodząc jednak do mojego problemu otóż założyłem konto około 4-5 H temu.Email potwierdzający doszedł do mnie po 2sekundach więc odrazu potwierdziłem.Ciesząc się że podczas urlopu zagram sobię w tą świetną grę niestety się zawiodłem.Otóż wpisując dokładnie to samo co na głównej stronie w okienku logowania pisze mi że podany ID jest błędny -.- Prosił bym o jakieś porady jak można to ominąć bądz cos z tym zrobić.Mam nadzieję że do końca urlopu zagram sobię dodam że jest to wersja EU,oraz poprzedzając niepotrzebne posty TAK zakładałem i ściągałem wszystko z oficjalnej strony Maple Story EU.Czekam niecierpliwie na jakąkolwiek pomoc.

Na marginesie życzę wszystkim czytającym tego posta Zdrowych i Wesołych Świąt oraz Sylwestra ;)

PS.Jeśli występują jakiekolwiek błędy ortograficzne proszę wybaczyć piszę z telefonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...