Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Brak chęci do gry

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już mnie ten wot znudził totalnie , nie gram od miesiąca i dalej nie mam ochoty .Głównie mnie nudzą ceny czołgów bo żeby nazbierać na taki 6 tier to maska a na 9 to jest niemożliwe mając tylko churchila. Nawet zacząłem nową linie z shermanem i dalej nie mam ochoty , grałem już wszystkim i nic.Jeszcze ten t28 który na nierównym tereni się turla a nie jedzie , i do tego wywalili mnie z klanu za bycie "martwym zetonem". Trzech moich kolegów odpadł;o po miesiącu grania a jedne po 3 i zostałem tylko ja i drugi kolega który gra jedna bitwe na dzień.

Wie ktoś moze czym to jest spowodowane ?

Jak nabrać chęci do gry ?

W takie gry jak lol czy Black ops na multi gram chętnie .

Mój kolega kupuje nowego kompa i się go pytałem jakie gry sobie zainstaluje , oczywiście te online i powiedział tak "Lola na pewno Mechwariora PlanetSide2 i wota albo wota nie bo trzeba dużo w niego grać żeby mieć fajny czołg"

Czy tylko mnie i mojego kolege przerażają ceny golda i czołgów ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mozliwe mozliwe, zwieksza sie poziom trudnosci gry, po prostu trzeba lepiej grac ;)

Wyzsze tiery to też i lepsi gracze - chociaż jeśli VI tierem postrzeliszz w czule miejsce kilka razy VIII tier, to raptem hajsu masz jak lodu

Ostatnimi czasy powrócłem do WoTa i tak właśnie jest - zarabiam strzelając lepszym w czułe punkty, potem dochodzi sie do wprawy i naprawdę, da sie miec po 4 fragi na bitwę, co sprawia sporo przyjemnosci :)

Rob tak jak mowilem, a wnet czołgi staną się łatwe do zdobywania, i nadmiar kasy zostanie ;)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Dzięki mój guru !!!!!!!!!!!

Gram średnio 5-6 godzin dziennie z czego 4 drze się mama że mózg tracę ale to tam da się wytrzymać .

Teraz zaczołem grać tak jak ty mówiłeś i mam już 100k :D

Teraz tylko zaciągnę jakiegoś kolegę z IQ powyżej jajka i zacznie sie grac :) moze tego co tak skomentował gre ;)

Jeszcze poczekam na inne odpowiedzi :)

Od razu mówię że bicie się po twarzy i powtarzanie "graj graj graj" nie działa.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Też tak miałem grałem w strzelanki i pewnego dnia strasznie zatęskniłem za WoT'em teraz gram w niego około 5h dziennie. Możemy pograć razem jaki masz nick ? W plutku oczywiście.

Opublikowano

Jak bede dostępny to napisz : AleMaslo

Tylko teraz robie reinstal bo wgrałem moda do res a nie do res_mods i mi error wywala -_-.

jak człowiek chce zagrać do sie musi coś zpieprzyć

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

ah... to skoncz grać... ja tam mam niestety z metinem 2 :) czuję, że gram tam tylko od niechcenia... wmawiam ze koncze ale i tak po góra 1 miesiącu przerwy znowu wracam... ps. to przykład nie reklama

Opublikowano

Ja grałem tak samo w wota napierdalałem codziennie potem mi się znudził przeżuciłem się na cs'a i wróciłem znów do WoT'a poprostu wystarczy miesiąc i znów się nabiera chęci do gry.

Opublikowano

JA napierdalałem 4 miesiace i mama wszędzie 6 tier i oprócz TD bo tam ma 8.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Mi akurat też chęci nie mam na wota bo gdy pierwszy raz zagrałem w lola już się szybko odechciało może za tydzień, miesiąc wrócę do wota albo i nie. Ale graj i nabij 10 tier i graj w eslach może coś wygrasz. Powodzenia!

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Zrób sobie przerwę od WoTa i jak po pewnym czasie poczujesz, że znowu cię do niego ciągnie to wróc, jak nie to nie polecam takiej gry. (ja już 3 razy przerywałem, a teraz jako 4ty bo znalazłem grę "war thunder" [polecam szczerze, bo o niebo lepsza od WoWP ;d] no ale mimo takich przerw do 3 tierów X doszedłem (odkrytych, nie kupionych)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Mi też się wot znudził ale powróciłem do niego po kilku miesiącach i według mnie najfajniejsza jest gra do 5-6 tieru bo szybko się nowe tanki zdobywa.

Opublikowano

Daj sobie jakiś cel w grze... hmm może zdobyć za wszelką ceną jakiś X tier? Oczywiście nie graj nonstop tym samym czołgiem bo stracisz wenę w tej grze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...