Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem warrock

DevilHools

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) mam zainstalowanego warrocka na laptopie , mam ustawione minimalne wymagania ale gra lekko przycina i przeszkadza to w grze . Windows 7 64 bit. 3GB ramów procesor 2 rdzeniowy 1.9 Da sie cos z tym zrobić ?? :D

Opublikowano

wyłączyłem :) ale to samo , gra nie chodzi płynnie CCleaner i odkurzacz też nie pomógł moze trzeba sciągnąć ten Netframework czy coś ?

Opublikowano

Windows 7 ma standardowo zainstalowany Net Framework 3.5, więc zainstaluj jeszcze 4.0

3GB ram na x64 bitowy Windows 7 to za mało, gdyż na x64 bitowej wersji system zabiera nam 2GB na start. Można temu zaradzić wyłączając w systemie parę zbędnych funkcji systemu Windows, ale to zależy od własnego upodobania.

PS. Masz Service Pack 1 ?

@down

No to pozostaje Ci jeszcze to o czym już wspomniałem:

Windows 7 ma standardowo zainstalowany Net Framework 3.5, więc zainstaluj jeszcze 4.0

3GB ram na x64 bitowy Windows 7 to za mało, gdyż na x64 bitowej wersji system zabiera nam 2GB na start. Można temu zaradzić wyłączając w systemie parę zbędnych funkcji systemu Windows, ale to zależy od własnego upodobania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...