Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Honorable oponent

Ho0Ls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od ile sie dostaje Honora bo mam juz 40 teamworka i 25 honorable czy jakos tak to sie pisze ale i tak nie mam koledzy mówia ze od 20.

like

Opublikowano

Riot sam zdecyduje, czy Ci dadzą pasek, możesz mieć np. 20 teamworków i już mieć pasek, a możesz mieć ich 50 i być bez niego.

Głównie zależy to od tego czy uczciwie to zdobywasz, czy też nie. Oczywiście można też łatwo ten pasek stracić...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Szlak mnie zaraz trafi, kolejny temat z serii czemu nie mam wstazki.. Zalezy to od ilosci raportow na Ciebie, ostatnich banow, od kogo dostajesz te honory ( czestotliwosc rozdawania honorow etc.)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

A to tak to działa :O Myślałem, że to tylko na jakiś okres czasu jest, bo miałem zielony i bodajże po 2tygodniach go straciłem i po prostu sądziłem, że co 2tygodnie muszę nabijać 50teamworku ( albowiem tyle mialem jak dostałem zielony pasek ).

Widocznie dosałem reporty jak leavnąłem 3razy, bo mi neta brakło xD Fuck you Riot <_<

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Na stronie lola na forum napisali że zależy też od tego czy ty dajesz innym

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie zalezy od ilosci , niektorzy maja po 30 niektorzy po 150 , niewiadomo do czego to zalezy , przynajmniej ja niewiem ; )

Opublikowano

Zależy, jak nie ma na cb reportów to dostaniesz raczej szybko, ale nigdzie oficjalna formułka nie była podana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...