Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] m2bob

sp525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie otóż straciłem juz około 20 kont na fishbocie. ustawienie miałem różne, od suportu dowiedziałęm sie ze to ban z hackshielda weżcie wytłumaczcie mi w jaki sposób mnie wykrywaja. Na expienie 24/7 moge ustawić i nikt sie nie czepia, łowić juz wcale nie mozna ? bo ja juz nie czaje z kad to i za co to. od razu mowie ze i ustawialem rozniez opcje orginalna z chwilowymi przerwami w lowieniu w m2 bobie.i rowniez ban. HELP BO MNIE COŚ Z NIMI TRAFI ;/

Bywalec
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale jakimś cudem Fishbot'y wyłapuje nawet z blokadą.

Lepiej już na bocie nie łów, bo znów perm'a załapiesz.

Opublikowano

Coraz lepsze detektory mają. Blokadę obejdziesz jedynie na KamerModzie, ale i tak wyłapują.

Opublikowano

tak właczona opcja zeby zmieniał ch jak ktos podbija 5 h siedzialem na kompie widze co sie dzieje i nikt nie podszedl nie pisal bo bot by piszczal sprawdzalem dziala to i i tak wylapali nosz ja ise pytam jak. gma tez nie bylo

bo suport pisze ze od bana z haskshielda sie nieda odwolac. ludzie ratujcie bo mnie cos trafi z nimi ;/ Juz nawet na wczesnmiejszych kontach nie lowilem wiecej niz 4 h potem przerwa -2-3 h bo pisali na forum m2boba gdzies a i tak ban nosz szlak by ich. i to wszystko da sie stracic w 1 tydzien zajebisci sa ;(

a ibym zapomnial dodac bany leca systematycznie w godzinach od 17-19 nawet gdy postacie nie lowia np od godziny 15 ;/

Opublikowano

czyli banuja na podstawie tego o ktorej lowie czy ile czasu dziennie czy jak ? bo słabo sprecyzowałeś. I jakbys zauważył ze konta na których nie łowiłem całej nocy tez zbanowali :) 4h to nie 24 :)

Opublikowano

Hehe opowiem wam moją historię:

Łowię sb w m1 na takie wysepce i przylatuje GM i pisze

-siema jak tam święta

ja: dobrze, i kapuste miałem dobrą i kaske pod choinke dostałem

Za około 2 sekundy po wysłaniu mu tego dostałem perma, myślał ,że ja pisze tak szybko jak on. Haha i bezpodstawnie mnie zbanował kutas...

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...