Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fajerwerkii na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram z kolegą na zwykłym serwerze pobranym z minecraft.net przez hamachi. Po ostatniej aktualizacji 1.4.6 chciałem pobawić się fajerwerkami, serwer updatowałem i powinno wszystko działać. Zrobiłem sobie zwykłą fajerwerkę , ale gdy chciałem ją puścić to wyrzuciło mnie z serwera i wyskoczył komunikat:"Utracono połączenie Koniec transmisji".Próbowałem wiele razy ale bez skutku :/ , wie ktoś może co z tym zrobić?

Opublikowano

miałem to samo, te petardy z efektem działają ale te bez efektu nie działają niby je puszcza a z serwera wywala (na singlu nie próbowałem)A jak do dispenserów wsadzisz z 30 ich to musisz czekac az sie wystrzelą bo nie wbijesz xD

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Możliwe że to jakiś bug ;) Pobierz pliki od BR3ND'a ;) i zobacz czy będzie taki problem. A jak nie chcesz to pobierz plugin chyba nazwa to Fireworks od BR3ND'a ;)

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

Kolejna rzecz, którą zje*al notch. Zwykły fajerwerk bez efektu na multi poprostu buguje serwa... Spróbuj z efektem powinno działać, jak nie sciągnij najnowszego bukkita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...