Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Achtung Die Kurve!

adam200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Nie wiem, czy ten temat już ktoś pisał, ale jak sprawdzałem to nie zauważyłem takowego.

Skoro jest Haxball to dlaczego nie miałoby być Achtung Die Kurve? Gra bardzo się rozwinęła i zyskała wielką popularność. Istnieje możliwość zakładania pokojów, robienia rozgrywek między drużynami, a co najważniejsze, mamy do dyspozycji ranking. Tutaj daję Wam filmik o tej grze:

Opublikowano

Jestem na tak.

Gierka fajna sama w sobie. Może narazie nie ma dużego zainteresowania na forum, ale czy haxball miał? :)

Cheaty po co, jak tak samo do haxballa nie ma.

Można tworzyć swoje pokoje itd, zapraszać znajomych.

Gra świetna

TAK

Opublikowano

@Itrollu

Mało osób? Zrobisz pokój i od razu dołączają gracze.. <_<

@Kaś

To samo co na Haxballu. Turnieje, zapisy na grę, teamy itp.

Opublikowano

To jest gra w stylu haxballa.... dodali dział haxballa i co? Zero ruchu... tutaj też by tka było bo by nie było o czym pisać tematów itd...

Opublikowano

To jest gra w stylu haxballa.... dodali dział haxballa i co? Zero ruchu... tutaj też by tka było bo by nie było o czym pisać tematów itd...

No ale jak jest HaxBall i tam się nic nie dzieje, to niech będzie ADK.

Opublikowano

Ale skoro jest haxball to dlaczego nie miałoby być Achtung Die Kurve? Do tego ta gra posiada dużo więcej zalet, między innymi:

- serwery nie są tworzone na komputerze, lecz na ich własnych serwerach;

- nie ma żadnych "im większa odległość tym większe lagi";

- nie trzeba mieć superszybkiego neta;

- nie ma problemu z wyszukaniem graczy, bo od razu się znajdą;

- rankingi;

i wiele wiele więcej..

Opublikowano

No ale jak jest HaxBall i tam się nic nie dzieje, to niech będzie ADK.

Ale nie rozumiesz, że bedzie to samo? I tak pewnie niedlugo usuną dział haxball...nie ma sensu robić działu gdzie bedą max 2 strony tematów

Opublikowano

Ale nie rozumiesz, że bedzie to samo? I tak pewnie niedlugo usuną dział haxball...nie ma sensu robić działu gdzie bedą max 2 strony tematów

Ale każda gra powinna mieć kilka dni "sławy" w haxballu pisaliście że dział będzie często odwiedzany bo dużo osób gra... I co? Teraz nikogo tam nie ma, to nie znaczy że będzie tak z tą grą :) Osobiście byłem ciekawy jak się gra i spodobała mi się (wbiłem 1000 pkt ranku wow).

Ja na tak, chociażby na tydzień/dwa na taki mały test.

Opublikowano

Jestem na tak :D Własny dział... to jest coś :3

@EDIT.

Tak na serio chętnie bym popracował nad takim działem, jeśli ruszy to zabieram się do roboty. (tutki, pomoc itd.)

Gram w tą grę od dawna, jest bardzo fajna, prosta. Dobrze by było, gdyby ta propozycja została wprowadzona. ;3

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Trochę chujowa gra.No ale jak macie zamiar udzielać się tylko przez kilka dni to ja podziękuje.Jeżeli macie rozwijać ten dział to macie szanse teraz.Tak.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...