Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki język ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Od roku pracuję na autoit i dobrze mi to wychodzi lecz w nim można pisać tylko boty i programy i nic więcej wykonuje on tylko instrukcje.

Mam do was takie pytanie jaki język wybrać do programowania wirusów czy też cheatów do gier ?

Chciałbym aby język w swoim środowisku miał helpa i pomoc przy kodowaniu czyli wpisuje np "sl" i wyświetla mi się okienko z dostępnymi komendami zaczynającymi się na "sl" np. sl - sleep .

Z góry dzięki i wesołych świąt !

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

...

nic więcej wykonuje on tylko instrukcje.

Tak jak każdy język programowania. Jedyne co go różni to brak wielowątkowości i obiektowości.

Polecam C++ albo C#

C++ i jak chcesz mieć całą bazę danych poleceń na dysku to MS Visual C++/C#... Mi się w nim jako-tako programowało, ale trochę muli kompa

Ewentualnie Code::Blocks o ile wybierzesz C++ i jako helpa używasz MSDN.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Na modowanie minecraft rzecz jasna polecam Java (zawsze z tego coś wyniesiesz, a i przekonasz się że java fajna jest)

Na karierę programisty C# lub C++, nauka zwykłego C marna...

Pytanie brzmi co chcesz robić?

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

@2up - Jest takie powiedzenie - dobry programista napisze wszystko w każdym języku który zna.

Nawet w AutoIT da się działać cuda, tylko trzeba go umieć w tym stopniu co programista C++ który też pisze cuda.

Ale jednak AutoIT przez kilka względów podanych wyżej się do tego cienko nadaje.

Do botów/haxów ucz się c++, w nim najwięcej podziałasz.

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...