Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki event na survival+frakcje

Mrenomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, mam juz parkour, ale ludzie narzekaja ze tylko parkir i parkur.. :/

Na serwerze sa frakcje, wiec zeby nic z zabijanie pvp itp. bo to powera straci a vent dla akzdego ma byc :/

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Możesz zawsze zrobić nowy world, na którym nie będzie się traciło powera i tam zrobić event. Możesz także zrobić duże pomieszczenie i porespać tam kilka mobów.

Opublikowano

Ja ostatnio uczestniczyłem w evencie na takim serverze. Event polegał na budowaniu choinki przez całą gildię i admin oceniał. Akurat są święta więc pasuje :D

Opublikowano

Wpadłem jeszcze na jeden pomysł ;d ox, czyli gracze musieli by stawać na polach z np. A i b. Pytanie np. 2*2 i byś powiedział, że a to 4,a b to 6 i inne takie pytania ;)

Opublikowano

Spleef ;) nie jest to event na survival+frakcje ale zawsze nie tracisz eq ;) tym bardziej że pod śniegiem zrobisz z 20 kratek w dół i wtedy z 5 kratek wody ;)

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

Mysle ze fajne bedzie pvp.. ale takie rozbudowane! Np. pomieszczenia techniczne pod wiezieniem (rury, ukryte skrzynie, wszedzie redstone i mozna walnac tnt) , kanaly podmiejskie, zimowa kraina z masa zakamarow..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zrob ograniczenie kratek na nowym swiecie schowaj sie gdzies i niech cie szukaja, jak ktos znajdzie to dostaje cos, mozna tak robic kilka razy ;). 2. Pomysl to np. kazda gildia dostaje takie same materialy i maja zbudowac jak najlepszy zamek albo zeby zbudowali najfajniejsza pulapke. 3. Pomysl to zrobienie turnieju pvp 1vs1 i 2 vs 2 albo z gildii przykladowo po 5 osob

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...