Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

qbot - DarkOrbit Bot

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem na temat tego cracka z jD (zapewne go znacie :) ) i nie sądzę, że będzie wam potem tak wesoło :)

Już nie mówię teraz o naprawieniu cracka bo to chyba sprawa oczywista. jD tylko coś sprawdzi i jak mu się uda to będzie więcej zabawy niż mieli twórcy Fbota z osobami używającymi cracka :)

Pozdrawiam i zarazem przestrzegam :)

Biedny kamieniarz. Teraz nikt nie kupi od ciebie tych gówien pod tytułm Guardian Angel itd :)

Zyski idą w dół ? Biednyś ! :)

To co v5 może nam zrobić to gówno. Straszą strasza , ty widze nie umiesz docenić czyjes pracy tylko jestes nędznym konfidentem.

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem na temat tego cracka z jD (zapewne go znacie :) ) i nie sądzę, że będzie wam potem tak wesoło :)

Już nie mówię teraz o naprawieniu cracka bo to chyba sprawa oczywista. jD tylko coś sprawdzi i jak mu się uda to będzie więcej zabawy niż mieli twórcy Fbota z osobami używającymi cracka :)

Pozdrawiam i zarazem przestrzegam :)

nie szczekaj tyle... jak się nie podoba to wypad ;d tak jak było z crackiem fbota :F niby pełno banów a tu huy :F nikt nie dostał :F

@up a ty nadal blue nie masz ? :D za słabo lizałeś hahhha xD

@down dobra spierdalaj konfidencie ;f

Opublikowano

Nawet mi się czytać nie chce... Po pierwsze napisałem, że jD tylko sprawdza jakie ma możliwości. Następnie (jeśli nasze przewidywania się sprawdzą) wszystkie zdobyte dane kont (zapewne głównie ich ID oraz IP kompów, z których były puszczane) ujrzą światło dzienne.

Jakieś jeszcze pytania? I od razu mówię, że ja o nic nie płaczę ani nie zastraszam. To wy nie wiem czemu zaczynacie mnie atakować. Ja jedynie ostrzegam o takiej możliwości.

Nasze IP ujrzy światło dzienne ? Chętnie spotkamy się w komisariacie. Tak samo nicki ? Pfff. możecie se banować

Opublikowano

Pierwszy raz zgodze się z kamykiem, on tylko przestrzega was a wy lecicie na niego jakby wam rodzinę pieczarkami wytruł... Prostą metodą załatwienia qbota było by wypuszczanie 2-3 wersji pbdo dziennie (ale ktoś to musi robić oraz zwykły xiński by się zajebał z tymi aktualizacjami), pisałem o tym z Firstem powiedział, że pomysł dobry ale nie chce mu się pisać nowych Fbotów bo to praca bez sensu jak UW się kończy.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Kamieniarz mam się bać tym że stracę konto ? no ku*wa proszę Cię. w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem Nou Lajfem :F

btw Coming jaka mapka że 6k na godzine ? :D :D Dzięki ^ ^,

Opublikowano

Ehh ja nie narzekam. Mi to wisi czy używacie cracka czy nie bo sprzedaż nadal idzie swoim tempem. Jedynie was przestrzegam żebyście potem zdziwieni nie byli.

I po raz kolejny podkreślam: ja nikogo nie atakuję więc może zajmijcie się sobą, a nie naskakiwaniem na mnie.

Opublikowano

Ojoj... IP kompa, i co mi to zrobi? Konto? W każdej chwili mogę bana wyłapać i tak mam 2 warny :*

@up

No skoro sprzedaż idzie dalej swoim tempem to po co, żeś podawał cracka?

Opublikowano

IP podałem jako przykład. Jeśli coś ci się nie podoba to nawet się nie trudź pisząc do mnie.

A dlaczego miałbym nie podawać skoro jak widzę nikomu na kontach nie zależy i bana się nie boją? Wniosek z tego prosty - crack wam nie jest potrzebny ale i tak go 'bronicie'.

Ciekawe...

Opublikowano

IP podałem jako przykład. Jeśli coś ci się nie podoba to nawet się nie trudź pisząc do mnie.

A dlaczego miałbym nie podawać skoro jak widzę nikomu na kontach nie zależy i bana się nie boją? Wniosek z tego prosty - crack wam nie jest potrzebny ale i tak go 'bronicie'.

Ciekawe...

idź wypłakać się gdzie indziej. skoro mówisz że cracka nie będzie to co Ty tu jeszcze robisz ?

a na czym ma mi zależeć ? na koncie WIRTUALNYM ? to że Ty jesteś nou lajfem to już twoja wina xD

Opublikowano

Ciekawe...

Podaj podaj , czekamy na ciebie.

Opublikowano

No i właśnie się przekonałem, że jest tu zbyt duża przewaga dzieciaków... Nauczcie się czytać(ze zrozumieniem) i wtedy zacznijcie wypowiadać się na jakichkolwiek forach.

Mistrzu brawo za cracka bo oczywiste jest to, że umiejętności podziwiam tylko nie rozumiem dlaczego je publikujesz wśród takich dzieci.

Swoje napisałem.

@up święta są dziecko. Idź do rodziny

Opublikowano

kamieniarz, ostatnio pisałem do ciebie na gg, bo miałem problem z kbotem to nic nie odpisałeś, a wczoraj pisałem o licke do bota to 10min i już miałem odpowiedz więc wypie******...

Pazerni na pieniądze , standard. Każdy resseler tak ma , włącznie z Ivanem.

No i właśnie się przekonałem, że jest tu zbyt duża przewaga dzieciaków... Nauczcie się czytać(ze zrozumieniem) i wtedy zacznijcie wypowiadać się na jakichkolwiek forach.

Mistrzu brawo za cracka bo oczywiste jest to, że umiejętności podziwiam tylko nie rozumiem dlaczego je publikujesz wśród takich dzieci.

Swoje napisałem.

Lepiej udostępnić dzieciom w święta z dobrego serca jest lepsze niż samolubne trzymanie tego dla siebie. Zresztą , sam super dorosły nie jesteś. To że masz 3/4 lata więcej odemnie o niczym nei świadczy

Opublikowano

Swoje napisałem.

Słuchaj miałem do Ciebie szacunek ale go straciłem. Jak możesz drugą osobę "homosapiens" nazywać dzieckiem? Byś pomyślał że to kogoś może obrazić. Ty też byłeś dzieckiem i podniecałeś się z crackow... Więc nie rozumiem twojej wypowiedzi.

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Swoje napisałem.

Postaw się na miejscu tych dzieciaków, oni też chcą coś mieć, a wy tylko żerujecie na nich jak hieny.

bugpointblack.png

Opublikowano

Swoje napisałem.

Odjeb się od rodziny jebany lachociągu, wszystkich tu wkurwiasz, to, że Miszczu zrobił cracka, nie znaczy,że akurat tylko Ciebie atakuje.No Life zajebany.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Nierozumiem dlaczego placzecie że naprawią cracka moim zdaniem to nic dziwnego. Piszecie do kamyka że się poskarżył, co w tym dziwnego? Przedstawie wam inna sytuację wasz ojciec(dużo osób jest na jego utrzymaniu na tym forum), produkuje jakiś produkt zapłacił dużo za projekyt i tak dalej, po okazaniu finalnego produktu dobrze się sprzedawał. Jednak ktoś postanowił ukraść projekt produktu i zrobić taki sam produkt ale za połowe ceny bo nie musiał pokryć projektu i tak dalej. Wasz ojciec idzie do biura ochrony konsumenta, firma która ukradła projekt płaci odszkodowanie. Kamieniarz mówiąc o tym jd poprostu dbał o swoie interesy. Ciekawe co wy byście zrobili na jego miescu. Ja to samo.

A jak sprzedaje cracka Ibota to jest wszystko ok ?

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...