Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]1780 rp

zalplplplp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupuje dziś 1780 rp i mam zamiar zrobić drobne zakupy .

Razem do wydania mam 1920 rp , więc napewno kupie sobie Kennena i skórkę do niego za 487 rp.

Zostaje mi 993 rp i nie wiem jaką postać sobie zakupić .Nie potrzebuje adc .

Zastanawiam się nad Rengarem albo Nocturnem. I czy opłaca się kupować nową Vi ? :)

Z góry dziękuje za pomoc . Wesołych świąt .

narutosygn.jpg
Opublikowano

To zależy jakie postacie posiadasz, bo jeżeli masz już ADC, Junglera, Solo top'a i supporta, to możesz sobie kupić postać która Ci się podoba. Natomiast jeżeli nie posiadasz jakiejś z w/w to polecam kupić, bo nie raz będzie brakowało jakiejś lini w teamie.

Jeżeli sprawia Ci przyjemność Jungla, to wstrzymaj się z zakupem i czekaj aż na przecenie będzie jakiś z dżunglerów, jeśli sprawia Ci przyjemność gra supportem to czekaj aż na przecenie będzie jakiś support. Nie opłaca się kupować postaci za 975 rp, bo jeżeli poczekasz na wyprzedaż to za około 975 rp kupisz 2-wie postacie warte 6300 =)

Jeżeli masz wybierać między Rengarem a Nocturnem to wybrał bym Rengara, bardziej mi się podoba, ale to zależy od gustu, a co do Vii to może teraz jest dobra, ale prędzej czy później dostanie nerfa.

Sygnatura.

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Nie bierz na pewno Vi, bo dostanie nerfa w przyszłości.

Weź Rengara, ma heala, q+q - zajebisty dmg

ma przytrzymanie, łatwą junglę, dobre ganki, niewidzialność, jak dostanie lekkiego feeda to go nic nie rozwali

Opublikowano

Vi jest dobra, nie wiem jak z topem ale wiem ze w dzungli rozpierdala ale bankowo bedzie nerfowana

Rengar jak dla mnie NIE JEST DO DŻUNGLI ew. solo top, zalezy od gustu. Wiele razy był nerfowany takze w najblizszym czasie nie powinni go skrzywdzic ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...