Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie GameBooster

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro nie ma już banów za GB to czy dalej pojawia sie party program przy używaniu booster'a?? Chce wiedzieć szybko. lajki polecą

Opublikowano

Up@

No raczej nie , skoro już wprowadzili zasadę , że można używać GB to napewno dodali do Wyjątków HackShielda i nie wykrywa ich :) Ale zobacz , bana nie dostaniesz :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam pytanie . Czy może wie ktoś czy wgl będzie można grać na GameBooster(bez party program) lub czy jest jakiś inny podobny program ?

Opublikowano

No niestety u mnie także występuje.. Nexon siedzi na dupie coś ostatnio.. Znowu zaczyna sie era g1

Opublikowano

Mhm... Obiecują te premki już od dawna i miały być przed świętami , później na święta, a teraz po sylwku... Je*ać taki zarząd.. Jakby polacy byli w Nexonie, robili by wszystko dla innych i stawali na głowach ... Jak to było przez chwile na WRPSP.. Ale Administratorzy Projektu siadli sobie na dupie i bawią sie w MMO zamiast tworzyć dalszą historie tego o to privka :(

Opublikowano

Hmmm.... Ja posiadam lepszy program od GameBostera, który przyśpiesza komputer i jest nie wykrywalny (narazie w żadnej grze mi go nie wykryło i raczej nie wykryje). Albowiem jest to: TuneUpUtilities. Można pobrać go z tej oto strony:

http://www.tuneup.pl/?x-rest=&gclid=CL6e7_iqv7QCFcNV3godCXcA3w

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Mhm... Obiecują te premki już od dawna i miały być przed świętami , później na święta, a teraz po sylwku... Je*ać taki zarząd.. Jakby polacy byli w Nexonie, robili by wszystko dla innych i stawali na głowach ... Jak to było przez chwile na WRPSP.. Ale Administratorzy Projektu siadli sobie na dupie i bawią sie w MMO zamiast tworzyć dalszą historie tego o to privka :(

Kur(..) dlaczego potraficie tylko narzekać ? o.O Jeżeli nexon by chciał ... to by nie dał wam nic ! Dostaniecie premki pomiędzy 02 - 08 stycznia :) Cierpliwości , dostaliście na dodatek red package i inny premium eventy :) Narzekać !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up'y 2 @

Dostawało się jako prezent od admina , za loga w wybrany dzień ... nie dostawało się do OutBox'a tylko odrazu , więc może wam minęło :)

A co do premek dostaniecie :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wilczek, tylko część dostała. Połowa mojego klanu razem ze mną jakoś tego nie miała więc nie gadaj bzdur ;]

byl czas wyznaczony premki sa od 2 do 8 a to widocznie bylo tez ale mnie ja na 1 koncie dostałem a na wieczor wszedlem na kolegi zeby dostal i nie weszla ... wiec nie mow ze nie mial racji ..

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

GameBoostera wykrywa i narazie bedzie wykrywac. Nie wkurzajcie sie na nexona ale oni maja okolo bodajze 6 gier i nie beda robic wszystkiego naraz w jednej to bardzo duzo pracy. Czasem nawet miesiace roboty nad czyms. Jezeli jest info o premce to na pewno ta premka bedzie. Gram 3 lata w Combat Arms i wiem ze nexon nie zawodzi ale tez nie jest idealem.

A propo Szukam klanu jak cos 65lvl.

Opublikowano

byl czas wyznaczony premki sa od 2 do 8 a to widocznie bylo tez ale mnie ja na 1 koncie dostałem a na wieczor wszedlem na kolegi zeby dostal i nie weszla ... wiec nie mow ze nie mial racji ..

Czytaj ze zrozumieniem. Chodzi mi o tą paczkę z tym pp2000 z nową snajperką i z EXP`ami. Wnioskując z postu Wilczka wszyscy ją dostali a to nie prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...