Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Nazwa paczki

michlag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaka jest nazwa paczki, w której jest jak to powiedzieć taka opcja gdzie zaznaczamy sobie jakieś miejsce,i pojawia sie ''metr'' jak daleko sie oddalamy od tego miejsca.

Opublikowano

|Otwórz start -> URUCHOM -> %appdata% -> .minecraft -> bin -> minecraft.jar otwórz za pomocą WinRAR'a -> usuń plik META-INF -> wrzuć pliki

Opublikowano

Masz archiwum z modem? Ok. Klikasz na to. Otwiera ci się archiwum z plikami moda. Zostawiasz to i wchodzisz w START -> URUCHOM -> %appdata% -> wybierasz folder .minecraft -> otwierasz folder bin -> w bin'ie masz plik minecraft.jar -> klikasz PPM na ten plik i klikasz otwórz za pomocą WINRA'a -> Ok otworzyłeś. Teraz usuń folder META-INF -> Przejdź do archiwum z modem -> na klawiaturze przyciśnij CTRL + A. -> I przenieś te pliki do folderu .minecraft (do archiwum!) [byle gdzie je "połóż" tylko nie w folderach!] -> zamknij archiwa -> włącz grę -> jeżeli dobrze zainstalowałeś ciesz się i daj mi max lajków :D

Opublikowano

trololoc.png

Dobrze?;p

I tak.. usunąłem ten INF,nacisnąłem CTRL + A wyskoczyło że mam je ''przenieść czy coś'' tylko gdzie? jak mówisz nie do folderów.

A byle gdzie sie nie da,bo wyskakuje błąd.

Wiem jestem kretynem,ale nie ogarniam takich rzeczy:P

Opublikowano

źle , kliknij prawym na minecraft otwórz za pomocą win rar usuń meta inf i tam wrzuc licze na lajga ;ddd

Siemka , grasz w mc , szukasz klanu , pisz!!!

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Klawisz M - mapka, X - menu. W menu klikasz Waypoints i Add, wybierasz kolorek i masz. Możesz też go usunąć oraz wyłączyć.

Opublikowano

Klawisz M - mapka, X - menu. W menu klikasz Waypoints i Add, wybierasz kolorek i masz. Możesz też go usunąć oraz wyłączyć.

Ech nie działa..

Zrobiłem jak na filmie,ale nie zrobiłem jednego,bo na tym filmie

w 30 sekundzie,ma jakieś ''2 paczki'' a ja mam tylko 1.

I pobrałem tylko tą jedna.

Zrobiłem tak z 1 paczką, [1.4.6] i mam swoją wersje 1.4.6

Więc co to jest ta 1 paczka co rozpakowywuje w 30 sekundzie?

Przepraszam że tak męcze;]

Opublikowano

Słuchaj uważnie:

0. UWAGA!!! RÓB TO Z WYŁĄCZONYM MINECAFTEM

1. Ściągnij moda rei's Minimap

2. Ściągnij ModLoader

3. Wejdź w: Start -> Uruchom -> wpisz: %appdata% -> .minecraft -> bin

4. Znajdź plik o nazwie "minecraft" (to jest plik JAVA)

5. Wciśnij na niego prawym przyciskiem myszki.

6. Wybierz kolejno: otwórz za pomocą -> Archiwizer WinRar (chyba, że nie masz, to ściągnij sobie WinRar)

7. Usuń folder o nazwie "META-INF"

8. Otwórz i przeżuć wszystkie pliki z modloadera do tego pliku, co wcześniej usunąłeś "META-INF"

9. Otwórz i przeżuć wszystkie pliki z Rei's Minimap do tego pliku, co wcześniej usunąłeś "META-INF"

10. Wyłącz Wszystko.

11. Włącz Minecrafta.

12 Graj :)

co do gry:

Wszystkie kalwisze znajdziesz w:

0. UWAGA WYKONUJ TO W MINECAFCIE!

1. Wciśnij przycisk na klawiaturze ESC

2. Przejdź kolejno do: Options - > Controls

3. Sprawdź co odpowiada za co ...

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...