Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Tablet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam tablet AINOL NOVO7 MARS. Otóż grałem, bawiłem się itp. i dziś po wejściu w dział tapety tablet ściął się i byłem zmuszony go wyłączyć. Po zrobieniu tego pokazał się pulpit z odblokowaniem i niestety nie dało się go odblokować, miliony włączania i wyłączania na marne. Odstawiłem go na chwilę i może to podziała. Jakieś rady? W dolnym rogu jest ten pasek z Wi-Fi i napis "przygotowywanie karty SD".

Opublikowano

reset tabletu , przycisk gdzieś na spodzie obudowy albo poczytaj instrukcje jak to zrobić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

też mam taki problem dotyk nie działa i też dzisiaj się popsuł

jest jakieś rozwiązanie?

gdzieś czytałem żeby go podładować do 100% i póżniej żeby na maxa się rozładował

Opublikowano

Dobra. Na początku rada dla Pana nr. 1. Nie jestem aż taki głupi aby nie czytać instrukcji i szukać odpowiedzi w internecie czy próbować wcisnąć przycisk reset - to każdy by robił w takiej sytuacji.

też mam taki problem dotyk nie działa i też dzisiaj się popsuł

jest jakieś rozwiązanie?

gdzieś czytałem żeby go podładować do 100% i póżniej żeby na maxa się rozładował

Dałem sobie rade. Podczas włączania trzeba przycisnąć włącznik i równocześnie przez dłuższy czas volume - albo + i włączy się ustawienia biosu. Wtedy wszystko co możliwe wyczyszczasz. Niestety stracisz dane, ale się naprawi.

Opublikowano

właśnie o takim resecie mówiłem

przycisk to pierwszy miękki reset

drugi twardy pisze często w instrukcji jak to zrobić albo trzeba poszukać na necie do konkretnego sprzętu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zrobiłem tak już dawno ale coś nie wyszło zaraz fix spróbuje zainstalować

USB coś nie działa ):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...