Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyłącza się gra po uruchomieniu.

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączam NFS World (wszystko ok) --> Loguje się (Narazie również ok) --> Włączam grę (mozna powiedziec, ze ok) ale potem czarny ekran i błąd... Czy ktoś mi powie, jak unikać tego błędu lub jak włączyć grę bez tego błędu?Jak to naprawić?

1356436575-U448206.png

eQUQa.png
Opublikowano

Po pierwsze, pisz konkretniejsze tematy. Po drugie, jaki błąd? Treść zazwyczaj jest ważna. Zacytuję

Wyłącz wszystko co zbędne, możesz też użyć GameBooster'a, większości pomaga, profilaktycznie nie zaszkodzi też przeczyszczenie komputera programem CCleaner. To jest absolutna podstawa i to powie Ci każdy. Jeśli dalej coś nie gra to może jednak problem tkwi w grze. W takim przypadku tylko reinstalacja.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja mam tak że jak mam włączonego byle jakiego hacka i jak dam wyjdź z gry to przy następnym włączeniu gry (loguje się OK, do gry OK, Pojawi się samochód i wyskakuje błąd)

i teraz zamykam gre za pomocą Alt+F4 i błąd mi nie wyskakuje

Sprubuj programem CCleaner, przeczyść rejest, wyłącz niepotrzebne programy, a jak nie pójdzie zrób reinstall gry.

Mam pytania:

Działo ci się tak wcześniej?

Używasz hacków? (jak tak to jakich?)

Jaki masz system? mi na Win7 wyskakują błędy jakie na XP nigdy nie widziałem

Opublikowano

To wina czegoś w plikach.

Kombinowałeś cos ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...