Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Draven Wielki oprawca.

zaku5422

Najlepszy ADC  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy ADC

• Draven
      15
    • Ezreal
      16
    • vayne
      11
    • graves
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie draven moim zdaniem OP adc. Ale bardzo mało osób nim gra powiecie dlaczego.Bo sam mam g i jest to mój ulubiony bogater.Mocne Q z połączeniem W dobry slow z E no i oczywiście piękne ulti.I nie wiem dlaczego tak mało osób nim gra.Powiedzcie dlaczego waszym zdaniem.

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Wiele osób gra dravenem, szczególnie na 1600/1700 elo, widuję tu go na prawdę często.

Mocna postać, mega kryty, czego chcieć więcej.

Opublikowano

Nie ma jakiegoś mocnego escape mechanismu, a najczęsciej widuje się postacie z dashem, blinkiem

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

No ja ostatnio grałem na 30 rund ani raz go nie wiedzeiaełem

Opublikowano

W elo hell, ze względu na to że nie ma jakiegokolwiek dasha bądź blinka.

A ten krótki bonus do MS, to jednak mało.

Imo, to dobry adc... ale potrzebuję dobrego setupu. Jest on bardziej na "premady" niż solo q

1294477714-U1.png

Opublikowano

Mało osób? 90% adc na 1100 elo to draven. Jest nawet dobry, ma te swoje posrane q. Wierzcie mi, nie chcielibyście grać na dravena z crit runami na start. Soraka na 2 hity

graphic.png

Opublikowano

Wy sobie jaja robicie czy jak? Jaki kurwa Draven? to jest Drrrraaaaaaven.

jak dla mnie najlepsza jest vayne i ez

i wgl tu niema corkiego ktory jest zajebisty i wgl ma system esc najlepszy chyba a w dodatku op dmg

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ludzie, nie ma czegoś takiego jak "najlepszy ADC". Nie ma i nie będzie, bo LoL opiera się na kontrach. Wystarczy ,że picknę jakąś z tych postaci:

http://lolcounter.com/search.php?search=Draven

I nawet jak jestem słabszy skillowo od gracza grającego (masło maślane masłem polewane) Dravenem, to i tak w większości przypadków wygram.

Opublikowano

Miałem dravena, fajny do zabawy, ale na większe gry raczej bym nie brał...Za dużo zachodu z łapaniem toporów, nie złapiesz jednego, Twój DPS leci momentalnie na ryj...Ja to tak przynajmniej widziałem i go oddałem na rzecz zakupu Vayne. Świetna jest, tylko być może z moich doświadczeń największy papier z ADC na early :) Ale odrabia dmg, OP srebrne bełty, wmontowanie championa w ścianę z E, barrel roll na Q i ulti, którym możesz rozdupcać...wszystko xD Bardzo mi się podobał jeszcze varus, jak widywałem go na meczach.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

A gdzie jest sivir? Świetny harras q+w mocny dmg boost do as i aa nie tylko dla cb oraz tarcza która zajebiście chroni przed wszystkiego rodzaju cc or globalnymi ultami takimi jak np ma karthus

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

A gdzie jest sivir? Świetny harras q+w mocny dmg boost do as i aa nie tylko dla cb oraz tarcza która zajebiście chroni przed wszystkiego rodzaju cc or globalnymi ultami takimi jak np ma karthus

Tylko że ta aniketa jest dla tych 4 postaci które wam się najbardziej odobrją i które warto kupić dla mnie mnie nie interesujeą adc bo isteresują mnie tych 4

Opublikowano

Vayne, bo Attackspeed i niszczysz system ;) Nawet jak jest gównem niewyfarmionym z ult w TF robić w late będzie sieke ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...