Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2mod na PL problem z uruchomieniem

bosper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem moda na pl. Dokladniej chodzi mi o same pelerynki (lurowanie mobów). Uzywalem wczesniej M2boba ale jak wszyscy wiemy stal sie platny wiec przechodze na kamera i tutaj jest problem. Pobralem metin2mod na pl ze stroney metin2mod.tk zainstalowalem do folderu z aktualnym metkiem i gdy odpalam go to ikonka metin2mod metek wlacza sie normalnie i nie ma zadnych opcji bota. Nie wiem jak to rozwiazac szukalem na ale odpowiedzi nie znalazlem wiec zakladam ten temt. Dodam ze mam win7

Dziekuje za kazda pomoc

Opublikowano

http://metin2mod.tk/downloads.html

MobberHacka masz tu.

Opublikowano

MobberHacka mialm pobranego ale nie w tym problem bo metek i tak wlaczal sie normalnie a powiny opcje bota tez byc. Visuala właśnie instaluje i zobaczymy jak bedzie

Zainstalowanie Visuala pomoglo mobberhack sie wlacza ale problmy pojawily sie inne. Wywala mnie kiedy naciskam Attract Mobs nie weim moze jast jakis skrótk klawiszowy?

Bywalec
Opublikowano

Hm, zaktualizuj system do najnowszych wersji, przy okazji zainstaluje on brakujące sterowniki.

Potem przeinstaluj klienta i jeszcze raz wgraj kamermod'a etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...