Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vi

Telormajno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie co do Vi. Czy ona naprawde jest taka beznadziejna jak wszyscy mowia? Kontruje ona wogule cos na topie? Slyszalem tez ze w late latwiej ja zabic niz jej kogos.

Osobiscie rozegralem pare rankedow i wg mnie nie ma wogule sensu brania ja na topa poniewaz przegrywa z wszystkim, jej Q sie przerywa marnym stunem czy czyms, a jest nasz glowny dmg, Zeby zadac dmg z E trzeba przypuszowac linie a co za tym idzie mozna sie spodziewac ganka, Q jest bardzo latwo ominac i jezeli nim nie trafimy praktycznie jestesmy martwi.

Jakie sa wasz opinie?

Opublikowano

Lol kto to niby mowi? Vi jest bardzo silna swietnie sprawdza sie w jungli i na topie. Jej chyba najwieksza zaleta jest pene z pasywu e. Swietnie gra sie nia vs tank np vi kontra volibear

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dobrze mowia, na topie nic nie nie zdzialasz poniewaz jest kontrowana przez prawie wszystko i nie wiem czemu ludzie placza ze bedzie nerf ;d

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

vi jest mocna postacia lecz musi miec dobra druzyne, poniewaz kiedy wywali combo nie robi nic czekajac na skille, potrzeba jej dopelnienia burstu, np z mida morgana moze by sie dobrze uzupelniala z nia

Opublikowano

Na 10 moich meczy, Vi zabiła mnie może 2 razy ? Ale to z czystego farta, bo mnie zgankowali na bocie jak grałem Dravenem. Byłem bez supporta, pomijając. Zed jest imo totalnym zerem, jak nie masz skilla na tej postaci i nie umiesz grać. Jego cień gówno robi, jak się wie jak przeciwko niemu grać. Vi nowy champ, nowe taktyki. Trzeba czasu, aż się pokaże ale imo, jest ona słaba.

ezgif-com-effects.gif

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak była w rotacji jakiś rok temu to była sumer wygrałem nią ponad 10 meczów pod rząd i może 1 albo 2 przegrane. Nie wiem jak teraz bo chyba jakiś tam nerf był ale co za różnica Darius też dostał nerfa a i tak jest mocny. Ja polecam na normale top a na rankedy jungla ulti świetne na ganki tak samo Q wystarczy siedzieć w krzakach i poczekać a potem wyskocczyć, dzięki jej E albo W nie pamiętam możemy zrobić bardzo szybko jungle wysatczy 2 razy przywalić i wszystkie stworki padają. Pozdrawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...