Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoc w wyborze gry.

OddajSiano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciał bym sobie sprawić prezent.. Trochę późno bo po świętach już, ale wyszło jak wyszło.

Nawiązując do sprawy. Chciał bym sobie kupić Assassin's Creed na PS3 i tutaj pytanie dla was jaka cześć lepsza pod względem długości fabuły/grafiki i przede wszystkim dobrej zabawy. Chodzi tutaj o AC:II a AC:R.

Proszę o swoje opinie. Z góry dziękuje za pomoc :)

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma"

400-200-437736.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że pod względem grafiki góruje Revelations. Dla mnie tamtejsza fabuła jest lepsza, mamy ciekawsze uzbrojenie (hak, bomby), ciekawsze misje. Jeśli masz trochę kasy, to kup najlepiej każdą część (AC, AC II, AC: BH, AC: R oraz może AC III), lecz jeśli możesz wybrać tylko jedną, to zdecydowanie Revelations.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

No niestety to jest PS3 i gry są strasznie drogie, więc wszystkich mieć nie mogę ;/ Dzięki za opinie i zapraszam innych do wyrażenia zdania :]

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma"

400-200-437736.jpg

Opublikowano

A masz już AC: Brotherhood? Najlepsza ze wszystkich :> Potem Revelations.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

A grałeś już w AC 1 ? Jeżeli tak to po co kupywać AC Revelations jak nie będzie wiedzieć o co chodzi ? . Zagraj w AC II i przejdz potem pomyśl o kolejnych częściach :)

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Opublikowano
AC: I przeszedłem na PC.

To zakup AC: II oraz AC: B, uwierz, że warto, bo przy tych częściach AC to nic (monotonność). Najlepiej znajdź coś na allegro, aby było tanio. Potem, gdy uzbierasz trochę kasy, dokupisz sobie AC:R ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...