Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoxMt2

MrIbiza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pewien problem a mianowicie chodzi o to że jak pobieram xenox-a to pobieranie przy 45% się blokuje i dalej się nie pobiera. Pobieram tego priva z jego oficjalnej strony proszę o pomoc może znacie jakieś inne strony na których jest ten priv lub może polecicie mi jakiś inny server podobny do Xenox-a w, odp proszę o linki :)

Proszę nie pisać serverów typu Pandora, Elite, Dragon bo grałem na tych privach i nie przypadły mi do gustu :D

Z góry dzięki :)

9ldaow.jpg

Opublikowano

VekarenMT2 czyli mój jeszcze go robię jak chcesz sobie pograc troszke za nim zrobie to pisz na gg wysle tobie na pw serwer no hamachi.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Wyłącz AntyWira i spróbuj ostatni raz. Możliwe, że bloczy.

Bywalec
Opublikowano

ESET zawsze wykrywa w Metin'ie wirusy, zainstaluj inny, najlepiej - Microsoft Security Essentials.

Lub wyłączaj go, gdy chcesz grać.

Opublikowano

Proszę podajcie mi jakiś link do jakiegoś priva podobnego do xenox-a takiego gdzie jest szybki i łatwy exp dużo nowych itemów i miła atmosfera aha i żeby z is-a nie trzeba było

korzystać i żeby był polski lub dedyk. Bo wyłączenie i zmiana antywira nic nie dało niestety :/

9ldaow.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...