Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiet kart za IGC.

szukamczita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam pytanie za 100tys igc mamy kupon w którym jest napisane, że możesz nawet samochód wygrać, wygrał ktoś kiedy? bo ja się bawiłem i nic same Nitro,Moloch ;dd

Opublikowano

Mój kumpel wygrał w walentynki tego roku corvette ,,piękna"

Osobiście mi nie wyleciał żaden samochód, trza mieć farta :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Przepuscilem z 20-30mln i wylosowalem tylko 1 czesc profesionalna do tego. Reszta to same uliczne wyscigowe i P-up's, karty max 2 poziomu Nic wiecej.

Opublikowano

Mojemu koledze wyleciał za pierwszym razem :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja sobie ogarnę te karty teraz może coś nowego dropi.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale to cholernie drogie. To znaczy 100k nie rośnie na drzewach tylko trzeba poprzejeżdżać parę wyścigów. Ja osobiście losowałem 5 razy i jedną za 150 boostów (tyle miałem akurat) i same nitra itp. Po ilu razach wam coś wyleciało WARTEGO UWAGI :P?

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Ale to cholernie drogie. To znaczy 100k nie rośnie na drzewach tylko trzeba poprzejeżdżać parę wyścigów. Ja osobiście losowałem 5 razy i jedną za 150 boostów (tyle miałem akurat) i same nitra itp. Po ilu razach wam coś wyleciało WARTEGO UWAGI :P?

Nie kupuj ich zamiast te karty kupować zbieraj na auta, syzyfowa praca z tymi kartami.
Opublikowano

Zależy ja nie mam na co teraz wydawać Igc. To wydaje na karty, choć teraz czekam może wejdą jakieś nowe samochody za te igc oby...

nfsw_ARTURPL10.png
Opublikowano

Zależy ja nie mam na co teraz wydawać Igc. To wydaje na karty, choć teraz czekam może wejdą jakieś nowe samochody za te igc oby...

Powinni zrobić rotację w tą środę ale kto ich tam wie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

power upy , części , czasami przy lucku może duża ilość IGC dropnąć :) oraz kolega ze szkoły uwaza ze wygrał samochodzik :) lipny bo corvetta ale zawsze:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie kupuj ich zamiast te karty kupować zbieraj na auta, syzyfowa praca z tymi kartami.

Ta ale ja gram już trochę w tą grę i mam Lamborgingi Aventador i wyścigowe ulepszenia. Czekam teraz tylko na dobry silnik itp. więc zainwestowałem w karty co się zbytnio z początku nie opłaciło :P

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...