Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Moderatora[FreeBuild][40slotow][TS3]

kacper.lader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszam się!

Team speak posiadam,lat mam 14,ogarniam adminowanie i world edita. Zawsze chętny i pomocny ;)

Mój nick : MineU11

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Ja się zgłaszam:D Byłem już nie raz moderatorem i administratorem na serwerach. Kiedyś miałem swój serwer i kręciłem filmiki na yt(niedługo planuje do tego wrócić) Znam się na world edit i każdą wolną chwilę spędzam na graniu w mc. Mogę pomóc w budowie miasta:D Mam ts3 i w styczniu kończe 17 lat mój nick to MrSeba96

Opublikowano

Ja się zgłaszam:D Byłem już nie raz moderatorem i administratorem na serwerach. Kiedyś miałem swój serwer i kręciłem filmiki na yt(niedługo planuje do tego wrócić) Znam się na world edit i każdą wolną chwilę spędzam na graniu w mc. Mogę pomóc w budowie miasta:D Mam ts3 i w styczniu kończe 17 lat mój nick to MrSeba96

MrSeba96: Zostajesz przyjęty wejdz na ts3 dogadamy się do końca : ts podany powyżej w poscie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...