Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć takie cuś :P

SoulThief

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mianowicie chodzi mi jak stworzyć aplikacje która bo otwarciu wysypie monitor jakimiś komunikatami, albo np ze nie bd sie dało wyłączyć komputera, wyłączenie myszki itd ; d

Z góry ciekujem ;]

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

wysypka ;

@start

@start

@start

ile tych @start tyle okienek, zapisujesz do .bat, robisz skrót ustawiasz ikone, i troll gotowy.

ja tak podmieniam minecrafta na infie potem dostają opierdol od nauczyciela że kompa zjebali <hgahehhaheha troll level 100>

2cql8d2.png
Opublikowano

Niby znalazłem inny sposób, ale da sie jeszcze zrobić aby te okienka uciekały i żeby one sie wysypały po całym monitorze?; P

//ale chodziło mi o to żeby te okienka to były błedy, ale to też może być i na błędy już też mam, pozostaje tylko zeby to wyjebało po calym monitorze a nie tylko w jednym miejscu :)

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Musisz napisać w notatniku i zapisać z rozszerzeniem .bat

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

domineses on po prostu nabija sobie posty nie wiem po co ;DDD geniusz normalnie wszyscy o tym mówią, a on wyskakuje z takim czymś co już wiadomo po pierwszej odpowiedzi

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...