Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy komus dziala ibot w b3 i nie ma zadnych problem ze skryptem ? bo u mnie zawsze jak idzie to na jakas sciane wjedzie albo error time train go . Nagrywalem juz chyba z 50 skryptow i ciagle 1-2 razy dobrze pojdzie a pozniej w sciane wejdzie -.-

Opublikowano

Ehh juz myslalem ze jakas odpowiedz a ty mama ten sam pproblem. :D No to chyba trzeba im napisac ze taki blad jest i zeby go naprawili. Bo tak to ja innego spota nie mam na ten lv .Tylko w cave musze expic

Opublikowano

Witam,

czasami też mam taki problem że mi wejdzie na jakąś ścianę w downhang, i zaobserwowałem że botek czasami pomija waypointy i leci o jeden dalej (może spowodowane lagiem, albo bug..) i otóż jak nagrywam skrypt biegania to nagrywam go tak że w jednej lini prostej bez przeszkód na drodze znajdą się dwa punkty zapisane i staram się nie dawać co tak wielką odległość.

Jeżeli nie pomogło to dokładniej opisz co się dzieje, to może uda mi się pomóc.

Pozdrawiam Rexikon

Opublikowano

Zabardzo nie wiem o co ci chodzi bo ja chce expic w b3 i tam musze przystanki robic xD. A dokladniej to tak : Tp do dw po dedzie report--->tp do jg--->dochodzi do b1----> idzie przez b1 ---> camp 1 przejdzie --->camp 2 po tp wraca sie odrazu do tp do camp 1 i tak w kolko camp1-camp2 kilka razy az staje w camp 2 i idzie na sciane. Jak by przez sciane chcial przejsc do b3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...