Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] Pomocy!..Skradzione konto..

Jansen5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Grałem sobie spokojnie w world of tanks przez jekies 2-3 miesiace miałem czołg 8 tieru i wymaxowanego Sporta[kw1s] z załoga na 100%.. i od jakiegos czasu mój starszy kolega z osiedla tez zainteresował sie Wotem on zawsze opowiadał jakie to on konta od metina pookradał jakich itemów to on nie miał takim tam cwaniak..Az pewnego dnia gdy chciałem wejsc i sobie pograc w Wot wyskakuje komunikat "nie prawidłowy adres e-mail lub hasło"..słyszałem o Programie który sie zwie Keylogger..Może dzieki niemu uda mi sie odzyskac hasło do mojego konta.

Opublikowano

Zobacz e mail-a inaczej nie odzyskasz jak nie twój mail to nie da rady

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Polecam ci na przyszłość powiązania twojego nr. tel.

Ja jak coś pomyliłem przy zmianie i chciałem potem odzyskać.. kliknąłem "zapomniałem hasła"

i po chwili przeszedł kod na tel. żebt hasło zresetować.

x

Opublikowano

A podałeś może swój numer tel na konto ? Bo jak tak to Ci wyślą na fona SMS wszystkie informacje .

Opublikowano

Kto polcija ? Gościu zgłosił konto na metka lv 60 BM warty 150zł a oni mu na to że ich interesują tylko sprawy powyżej 250zł lub zagrożenia życia.

Opublikowano

Ściągałeś coś ? Dawał ci jakąś płytę? Jeżeli nie to nie ma szans na keya... Ja miałem tak że grałem sobie i podzieliłem konto z kolegą graliśmy razem asz pięknego dnia zniknęły wszystkie czołgi ... To nie mój kolega jak coś. Bo sam wbił na nim is'a.

Opublikowano

Autor tematu- a jesteś pewien, że kolega ci ukradł konto? Bo trochę nei fajnei oskarżać jak nei masz pewności. Może używałeś bota czy coś, wtedy po miesiącu od uzycia dopiero banują.

Opublikowano

Lub jeżeli miałeś przypisany numer telefonu do konta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...