Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie layout pod moja gre ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałbym wam przedstawić grafike "Layout" pod moją gre którą grafik zrobił za 300złotych ? bylo warto to ocencie sami .

Strona Główna:

57770249336414297845.png

Game Panel :

http://iv.pl/images/...11329920568.png

//- Ten post jest moim ubezpieczeniem, ponieważ zaraz będę go dawał włascicielowi dobryrycerz.pl zeby mi go zakodował i muszę miec ubezpieczenie ze jest to mój layout.

//- Layout jest moja właśnością i defenitywny zakaz kradnięcia elementów strony z obrazków które dałem wyżej.

Pozdrawiam

Opublikowano

300 złotych ? Uciąłbym 1 zero i pomnożył razy 2 i to byłby max.

Przesada ;/

39,99zł MAXX!!

A moim zdaniem słabe logo i za dużo tych 'gwiazdek'

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

No nie wiem dałem 300złotych

#piszecie ze ktoś by mi zrobił coś takiego za 60złotych niby kto!! nie ma takich ludzi. Zielsko to by wziął z 1000złotych

Opublikowano

@xdemont

Layout fajny, ale bardziej podchodzi pod serwer metina

@kongo

Bez urazy, ale z takim layoutem nic nie zdziałasz, nie lepiej wydać trochę kasy na porządnego grafika i dostać świetny layout?

Teraz w grach 50% sukcesu to grafika...

logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie te boczne kreski przy każdym polu menu są zbędne.

Usunąłbym tez te dolne gwiazki w narożnikach w środkowej tabeli lub dał większą przezroczystość ich.

Bloki menu (te 4) są za szerokie a środek za wąski.

A tak to przyjemne dla oko.

Opublikowano

Jak już pisałem :) Za dużo tych takich pajączków :D

Nie nie warto było dać 300 złoty :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ta cena to lekka przesada, no i rzeczywiście bardziej pod Metina podchodzi ;)

Ale tak ogólnie to strona ładna.

A ja mam takie małe pytanie: Jak grafik zrobił te "pajączki"? Pędzel? Czy własnoręcznie coś malował? Jak pędzel to macie namiar na niego?

Z góry dzięki!

Opublikowano

Moim zdaniem jest słaby. Prawie 0 pracy zostało włożone w jego zrobienie. Efekt ramki to zwykłe brushe, które zostały zrobione jednorazowo, a potem skopiowane. Napis nic specjalnego, tło czarne jednym słowem cie o... szukał. Wyceniam max 60zł :)

@down

Gówno to to nie jest. Fakt, nie warte 200zł, ale nie można hejtować aż tak czyjejś pracy, bo jednak widać, że na odwal to zrobione nie jest, ale 200zł nie warte.

Opublikowano

Layout po poprawie by ja: copright.jpg

Nie wiem czy metamorfoza się udała, to już musicie ocenić sami.

Jednak jeśli tak, to właściciel gry raczej nie wprowadzi tego layoutu, ponieważ mimo tego że jest online na forum ignoruje mnie od dwóch dni <_<

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...