Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Tuta, do przekładania Itemów i Effektów z innych serw.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutek nie wiem czy jest ale ja Ci moge napisac jak to zrobic.

A wiec:

1.Jesli chcesz wyciagnac zbroje:

a.Wypakowywujesz locale_pl,wypakowywujesz item_proto szukasz nazwy itemow,oraz id ktore chcesz wyciagnac.

b.Wypakowywujesz icon , wchodzisz w icon/item szukasz id tworzysz jakis folder wrzucasz do niego icony

c.Wypakowywujesz PC,pc2 wyciagasz pliki od zbroi

d.Wypakowywujesz root wyciagasz wpisy .msm

I tak :

Wypakowywujesz swoje icon dodajsz icony do icon/item, dodajesz wpisy do icon.xml , pakujesz

Wypakowywujesz locale_pl ,oraz item_proto ,kopiujesz wpisy z tamtego item_proto zmieniasz sciezke wpisu jesli jest inna , wyciagasz wpisy z itemlist.txt dodajesz do swojego itemlist.txt

Wypakowywujesz PC,pc2 dodajesz pliki od zbrojek , dodajesz wpisy do PC.xml,pc2.xml,pakujesz

Wypakowywujesz root dodajesz wpisy do plikow.msm ustawiasz shapeindex za koleja. Pakujesz root

Wchodzisz w item_proto w value3 ustawiasz id z shapeindex z pliku .msm Pakujesz item_proto,pakujesz locale_pl

Wchodzisz Navicat-->Player-->console-->dodajesz zapytanie, emter

Wchodzisz Navicat-->Player-->item_proto-->lecisz w prawo szukasz value3 zmieniasz id na takie co dales w item_proto clietowym.

Resetujesz serwer.

W razie problemow pisz. Moge jeszcze napisac jak z broniami,bizuteria,ulepszaczami, moge pomoc.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...