Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Moja zawartość" osoby zbanowanej

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj chciałbym przedstawić sposób "jak pokazać tematy/posty/statusy osoby zbanowanej" normalnie to wyglądało by tak:

51130867693011336095.jpg

A więc tak, wchodzimy na profil osoby zbanowanej i spisujemy z pola adresu te liczby

68170767072549144122.jpg

Następnie modyfikujemy ten link dopisując na końcu liczby

mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=LICZBY

całość ma wyglądać tak

mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=759914

Myślę, że pomogłem - pozdrawiam, i Wesołych Świąt! ;)k.

Opublikowano

Taki sam bajer jak z warnowaniem ludzi spoza działu, który moderujesz. Brało się link do warnowania kogoś, zmieniało w nim userid i mogłeś warnować nawet ludzi, którzy nie pisali u ciebie w dziale.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Bywalec
Opublikowano

Dobre, tylko wydaje mi się, że moderatorzy mają dostęp do przeglądania zbanowanych profili..

Opublikowano

Dobre, tylko wydaje mi się, że moderatorzy mają dostęp do przeglądania zbanowanych profili..

Ale ja to wstawiam dla innych użytkowników, bo może jakiś user miał fajny temat a dostał bana i nie ma jak tego odnaleźć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...