Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Lumia 800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

1. Ile czasu poswiecic na pierwsze ładowanie ? (w instrukcji nic nie znalazlem :) )

2.Mam problem mianowicie nie mam zieloengo pojecia jak wgrac gry ktore mam na komputerze do Nokii Lumi 800.

Wie ktoś jak to zrobic ?: )

3. Czym sie róznią gry Xbox live od normalnych w sklepie ?

Za pomoc limit lajkow i 5 w profilu

Opublikowano

1. W nowych telefonach są już sformatowane baterie, ale dla pewności zrób standardowo, czyli 12h i git :)

2. czy te gry są w formacie java ? bo wp7 chyba nie obsługuje gier java i zbytnio nie wiem o co ci chodzi :D Chcesz je wrzucić na telefon czy zainstalować ? Jak wrzucić no to podłączasz tel do pc i wrzucasz nie ? :P Jeśli telefon nie obsługuje java to nie zainstalujesz gry.

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

1.NIGDY w żadnym przypadku nawet nie próbuj formatować baterii, to nie te czasy.

Po formatowaniu baterii (tak jak up napisał 12h x 3) jej wydajność drastycznie spada,tyle.

2.Nie , nie zagrasz w gry z kompa na telefonie..

3.Tym że je się pobiera?Lub chodzi Ci o to że można grać w multi , sprecyzuj bardziej pytanie..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Jeśli masz konto Microsoft to masz też Xbox Live, gry Xbox live dają ci punkty, możesz rywalizować z innymi również na konsoli Xbox jak i na telefonie.... Aby wgrać gry na telefon z Windows Phone a) Musisz mieć dodane konto Microsoft do telefonu B) wchodzi do Market Place i pobierasz c) Można instalować i z komputera ale musisz mieć odblokowanie minimum deweloperskie, ładowanie nie ma znaczenia...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...