Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z D3

Pinecha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po naciśnięciu "GRAJ" launcher się wyłącza i dalej nic się nie dzieje. Przeinstalowywałem grę lecz dzięki temu chodziła tylko przez 1 dzień max 2. Ponowne uruchomianie komputera nic nie daję. Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Uporałem się z tym problemem pograłem 2 dni i kolejny błąd. Pierw było Program Diablo III retail przestał działać teraz inna tabelka wyskakuje DiabloIII.exe-błąd aplikacji. Ktoś wie o co chodzi ?

Opublikowano

Świeżo sformatowany komputer i zainstalowana gra. Błąd wyskoczył od tak sobie gdy wyłączyłem diablo i zaraz chciałem ponownie włączyć. Teraz już ponownie ciągle wyskakuje ta tabelka Diablo III retail przestał działać.

Opublikowano

spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej i zobacz czy czasami antyvirus nie usunął ci jakiś plików o ile antyvirusa masz

mi naprzykład kiedyś usunął pliki z steama i nie chciał się włączyć więc tak samo może być w tej sytuacji

Opublikowano

Żadne sposoby nie działają ani od supportu ani od ciebie :( dzięki za pomoc póki co radze sobie tak że mam kopie diablo i jak się popsuje wklejam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...