Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]ADC Pomocy!

efast3r

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ArronBaDo
Opublikowano

AD carry mają to do siebie, że każdy jest dobry, nie ważne którego wezmiesz to będzie "działał" - wszystko zależy od umiejętności.

Od siebie mogę polecić Varusa :

- jest dość łatwym AD carry

- ma zmnieszanie heala, slowa z E

- Q to dobry harras jak i dobicie, nie raz zdarzyło mi się, że przeciwnik uciekał z małą ilością życia, a ja go dobiłem strzałą, bo ma bardzo duży zasięg.

- W to zwiększanie ataku, na 5 poziomie zwiększa atak o 25, nakłada też rozkład, jeśli nastackujesz go do 3 raz i użyjesz umiejętności rozkład wybucha zadając dodatkowy dmg.

- Ulti ti masowe przytrzymanie, przydatne w TF

- Fajny passyw zwiększający prędkość ataku za zabicie miniona/przeciwnego bohtera

Opublikowano

Dobrym wyborem będzie sivir albo vayne. Sivir jest bardzo mocna chociaż rzadko kto docenia jej siłę ale np niszczy bez problemu takiego gravesa czy eza. Świetn a obrona przed ulti globalnym np karthusa. Vayne to według mnie najlepszy ad carry do late gamu po włączeniu ultimate zadaje cholernie duży dmg.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Vayne

+ włączy ulti ma 1 trulnanie pod q niewidzialne iz adaje ujj duze dmg

+ strun pod e jak odepchniesz kogoś w sciane

+ bardzo duży dmg w late

- to papier ;/

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Opublikowano

Tak jak pare osob wyzej - vayne. Chociaz i tak wole mojego ezia ;p vayne to moj drugi ulubiony carry. Zaden carry nie zdejmie tanka w Late tak jak ona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...