Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Unban

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś o 5:30 powinien wygasnąć mój ban, o dziwo jest 9:10 i nadal go ban jest nałożony na konto, oczywiście RIOT nie odpisuje od 23.12.2012, a co najlepsze nie został przydzielony do zgłoszenia nikt z supportu.

b1sj4e.jpg

Nasuwa się moje pytanie unban będzie dzisiaj w późniejszych godzinach czy dopiero po świętach (czytaj. po 26.12.2012r.). Pytam się bo kiedyś na low lvl miałem także bana, ale równo z datą i godziną wygasnął ban.

Opublikowano

Cały Riot, opóźnienia. ^^ Poczekaj jeszcze do 15, może oni "liczą" godzinę czasem amerykańskim.

Gość ArronBaDo
Opublikowano

oni odbanowują o godzinie 5:30 ich czasu, więc już powinien być ub.

Poczekaj troche i napisz do supportu, zanim odpiszą pewnie będziesz mieć już UB.

Nie wysyłaj im tylko więcej niż 1 wiadomości, bo i tak odpiszą na jedną, a jeśli wyślesz więcej niż 2-3 wiadomości od razu polecą do spamu i jest mniejsza szansa, że ci odpiszą

Opublikowano

oni odbanowują o godzinie 5:30 ich czasu, więc już powinien być ub.

Poczekaj troche i napisz do supportu, zanim odpiszą pewnie będziesz mieć już UB.

Nie wysyłaj im tylko więcej niż 1 wiadomości, bo i tak odpiszą na jedną, a jeśli wyślesz więcej niż 2-3 wiadomości od razu polecą do spamu i jest mniejsza szansa, że ci odpiszą

I tak nie liczę że odpiszą do końca roku na wiadomość z 23.12.2012 bo wiem jaki jest Nasz Polski RIOT. Poczekam do 17:30 może się pomylili 5=17, ale dzięki.

Bd mieć limit to za wskazówki dam lajki.

Gość ArronBaDo
Opublikowano

I tak nie liczę że odpiszą do końca roku na wiadomość z 23.12.2012 bo wiem jaki jest Nasz Polski RIOT. Poczekam do 17:30 może się pomylili 5=17, ale dzięki.

Bd mieć limit to za wskazówki dam lajki.

E tam, mi odpisują po dniu - max trzech, nasz polski support nie jest zły, ale nie zawsze dokładnie formułuje odpowiedzi, ostatnio pytałem dlaczego nie mam obrazka Barona, skoro nie dostałem bana i jeśli dostałem to za co (choć w 100% jestem pewny, że nie dostałem), odpisali mi, że jest szansa żeby go jeszcze zdobyć tylko muszę być miły itp a o banie czy ostrzeżeniu nic nie powiedzieli.

Opublikowano

Powinieneś już mieć UB, może coś system skopali...

Ja po 12 nie będzie możesz pisać do supportu, kumpel kiedyś dostał rekompensatę za coś takiego.

Opublikowano

E tam, mi odpisują po dniu - max trzech, nasz polski support nie jest zły, ale nie zawsze dokładnie formułuje odpowiedzi, ostatnio pytałem dlaczego nie mam obrazka Barona, skoro nie dostałem bana i jeśli dostałem to za co (choć w 100% jestem pewny, że nie dostałem), odpisali mi, że jest szansa żeby go jeszcze zdobyć tylko muszę być miły itp a o banie czy ostrzeżeniu nic nie powiedzieli.

Wiesz akurat mi nigdy szybko nie odpisywali, a napisałem krótko, zwięźle i na temat.

Powinieneś już mieć UB, może coś system skopali...

Ja po 12 nie będzie możesz pisać do supportu, kumpel kiedyś dostał rekompensatę za coś takiego.

Okej, ale pewnie kolejny tydzień będę czekać na ub i rekompensaty nie dostanę - Święta były nic za to nie możemy.

Opublikowano

Nie wiem czy support teraz działa, ale jak dziś nie będzie ub to na 90% coś dostaniesz.

Riot wynagradza swoje "faile".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...