Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Słuchawki Monsters Beats Dr Dre

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/sluchawki-monster-beats-studio-black-okazja-i2891103898.html

Dobre są? Ogólnie nie słucham jakiś często muzyki, a do PC używam Sony Wireless Stereo Headset 7.1 bMa wejście USB, więc do PC i do PS3 używam, ale właśnie problem taki, że ma wejście USB... Muzyki może często nie słucham, ale za to często oglądam filmy na tablecie i zastanawiam się, czy takie byłyby odpowiednie.. Za kilka tygodni idę do szpitala na operację, więc może te będą odpowiednie? Wczesniej używałem takich swykłych wkładanych no za 5zł czy 10... Dobrze jakby też były wygłuszające, możecie coś mi o nich opowiedzieć ogólnie czy są warte swojej ceny? Albo podać jakieś bezprzewodowe do 1000 zł. Za mądre odp. like.

http://allegro.pl/klawiatura-razer-blackwidow-ultimate-2013-gratisy-i2863222511.html

http://allegro.pl/klawiatura-roccat-isku-fx-dla-graczy-smycz-24h-i2883468267.html

I co powiecie mi o tych klawiaturach? Ogólnie mam z Logitech'a i jest dobra tzn w żadnym stopniu nie jest zniszczona, tylko jedzenie wpada pod klawsze co jest trochę denerwujące. Co one mają takiego i czy są warte ceny?

Podświetlana fajna, bo czasami jak lapkę świecę do w nocy mi rodzice wchodzą bo światło widzą, a takto zgaszona lampka, klawka podświetlana i git.

Opublikowano

Z klawiatur Roccat'a Isku możesz wziąć, jak tak bardzo nie chcesz kasy :D Podobno bardzo dobra klawiatura, o ile nie leżysz na fotelu, bo wtedy podświetlenia aż tak nie widać.

Jak chcesz dobre słuchawki, to znajdź kogoś, kto rozpozna podróbki i zamów z USA słuchawki ATH-50S (ok 400-500zł z przesyłką przy średnim kursie $).

Nie dość, że Beatsy to szajs nakręcony marketingiem, to podróbki słuchawek za 400zł grają lepiej niż oryginalne Beatsy za ~1000 <_<. Dodatkowo powiem, że te z podanej aukcji są podróbami.

7m9a.png

Opublikowano

Dzięki za info, jak można rozpoznać podróbki od oryginału? Bo nie znam się trochę w tych sprawach.

Opublikowano

zadzwon do niego , ( tego goscia z allegro ) i sie upewnij .

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Jestem bardziej za tym że to jest oryginał choćby ze względu na to iż sprzedawca ma dobrą opinię oraz słuchawki spełniają wymogi oryginału (przynajmniej część bo do reszty nie jestem pewien). Lecz najlepiej się upewnij dzwoniąc do niego.

@edit

Jak rozpoznać oryginał:

- ma pudełko miękkie

- twarz Dr.Dre jest prześwietlona na opakowaniu z boku

- pudełko ma kolor bardziej nasycony czerwony

- kabel nie jest zwinięty w kółko tylko podłużnie

- pudełko jest lepiej wykonane

- w etui jest grubszy napis na suwaku

- gumki dołączone do zestawu są w 1 woreczku zamykanym na strunę

- rozdzielacz kabli jest dobrej jakości

- srebrna część słuchawki jest dobrej jakości

- logo ''b'' jest idealnie równe i na tle szaro-srebrnym (w fake jest biały)

Opublikowano

Te beatsy to nie są podróbki bo maja literki R i L wewnątrz i ten taki znaczek jest na zewnątrz. Ale ja bym sie bal te brać lepiej znaleźć droższe ale mieć pewności ze to nie podróbki.

@lackidacki czy ty masz beatsy żeby mówić ze to szajs ? Przeczytałes coś na internecie i mówisz ze

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Beatsy są dobre, jednak moim zdaniem trochę drogie.

Aczkolwiek miałem je na uszach, i mogę Ci powiedzieć, że dają wytłumienie, uszy nie bolą wcale, tylko Ci skaczą od basu :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano
ogólnie mam z Logitech'a i jest dobra tzn w żadnym stopniu nie jest zniszczona, tylko jedzenie wpada pod klawsze co jest trochę denerwujące.

bo przy komputerze się nie je xD

Opublikowano

No ok, to o słuchawkach już coś wiem. A co o tych klawiaturach możecie mi powiedzieć? Nie znam się na tym, więc czym taka się różni od normalnej prócz tego, że jest podświetlana i może ma klawisze ciaśniej/lżej ułożone? Za pomoc like (dam jutro, bo dzisiaj mam limit wykorzystany)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...