Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem!

damian1331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z silkroadem, w sumie nie z jednym a z wszystkimi. Mianowicie problem polega na tym, że gdy wlaczam silka on nie chce sie wlaczyc, a po chwili wyskakuje mi okno jakby server byl offline lub ja nie mial internetu. Internet dziala jest ok, serwery tez są online. Czy moze mi ktos pomoc w tym problemie? W razie potrzeby moge dodac SS. Dzieki

reflink

Opublikowano

Witam! Mam problem z silkroadem, w sumie nie z jednym a z wszystkimi. Mianowicie problem polega na tym, że gdy wlaczam silka on nie chce sie wlaczyc, a po chwili wyskakuje mi okno jakby server byl offline lub ja nie mial internetu. Internet dziala jest ok, serwery tez są online. Czy moze mi ktos pomoc w tym problemie? W razie potrzeby moge dodac SS. Dzieki

Sprawdź czy antywirus Ci nie blokuje silka, ogólnie wyjeb wszystkie zapory.

Opublikowano

Sprawdź czy antywirus Ci nie blokuje silka, ogólnie wyjeb wszystkie zapory.

Ogolnie to nie mam antywirusa na chwile obecna, wiec zapory nie maja co blokowac

Może akurat trafiasz na inspekcję serwerów,albo na nieaktywne już serwery ?

Heh, serwer jest aktywny bo gadam z ludzmi na ts'ie wiec Inspekcni nie ma a Serwer w 100 % aktywny :<

reflink

Opublikowano

A co to za serwer? Może trzeba pobrać ręczny update.. hm?

Jest to Penguin SRO oraz DEMONROAD na chwile obecna mam te 2 ktore nie dzialaja ale bylo ich wiecej, poprostu zaczelem je usuwac

reflink

Opublikowano

Jest to Penguin SRO oraz DEMONROAD na chwile obecna mam te 2 ktore nie dzialaja ale bylo ich wiecej, poprostu zaczelem je usuwac

Penguin akurat ma problemy więc może być OFF.

Opublikowano

Penguin akurat ma problemy więc może być OFF.

A co z DEMONEM?

DEMON niby jest online z tego co gadalem z ludzmi na TS'ie? Miałbym prosbe moglbys sciagnac i zobaczyc czy dziala, jezeli nie robi Ci to wiekszego problemu oczywiscie :)

reflink

Opublikowano

Nie wiem nie posiadam takiego klienta. W sumie nie mam co robić to ogarne.

@EDIT - godzinka i pobrane ;).

@2EDIT - Demon road mi nie działa ;X

Opublikowano

Albo też masz złe media.pk2 - tzn ze złym ip. Lub istnieje też prawdopodobieństwo, że gateway server był akurat pod ddosem.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...