Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kod na packe na muchy

maxmich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż wiem że juz jest temat z kodami ale mi chodzi o Packe na muchy (ten shotgun) najlepiej żebyście wysłali mi kod na pw ale działający inne się już przedawniły.

Pozdrawiam i wesołych!

Opublikowano

yy jak ja kupiłem w sobote pudełkowe BFH to kod był ważny do 31grudnia 2022 roku :rolleyes:

Co ma pudełkowa wersja gry do kodu na SG ?

Opublikowano

Wydanie nie zawiera płyty z grą. W pudełku znajduje się wyłącznie kod odblokowujący dostęp do bonusów i przedmiotów w grze. Gra nie wymaga opłacania abonamentu i jest dostępna za darmo do pobrania przez internet.W wydaniu znajduje się wyłącznie kod odblokowujący dostęp do następujących bonusów i przedmiotów w grze Battlefield Heroes: 10 000 Play4Free Funds, tygodniowy wzrost punktów doświadczenia, zestaw Rekruta Ralfa (strój), MGL 140 Rekruta Ralfa (broń)

Opublikowano

I po co to tutaj wkleiłeś. Wiem, że w pudełkowej są kody a raczej kod, jednak jego data przedawnienia się nie ma żadnego związku z kodem na SG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...