Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mk1 łobuz - geniusz czy głupota ?

uchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mk1 bardzo mocny, przeciwpancerny troche lecz jego przełądowanie między strzałami go gubi jak czegoś takiego szukasz to m95 juz lepsze juz jego odpowiednik.

Opublikowano

Jak dla mnie broń jak broń. Przy aktualnych możliwościach ulepszeń da się wyciągnąć magazynek na 3 naboje co pozwala zjechać 3/4 wytrzymałości czołgu. Niestety jest też mocna na piechotę, co prawda taka powinna być broń podstawowa tym bardziej się dziwię, że nią jest.

Moim zdaniem powinni osłabić jej obrażenia wobec piechoty. Gdy już to zrobią okaże się, że nie nadaje się na broń podstawową, stąd też powinni również zmienić jej kategorię na "materiały wybuchowe". Ale nie ma najmniejszego sensu w tej chwili, więc niech wszystko zostanie tak jak jest. Prędzej czy później pojawią się zakazy na serwerach tak jak z "chińskimi petardkami" i wszystko wróci do normy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja mam panzernisczyciela 39 i jest super - mam do niego uber faworyta, 2 ammo oraz przebijający strzał na 5 ; Na 1 hita z prekiem zabijesz comandosa ^^ oczywiscie w głowe :P

76561198018588473.png
Opublikowano

chwila chwila . rozumiem ze mowisz o warsztacie tak ? by wrzucic do niego dodatkowe naboje ? a czy jest róznica odrzutu pomiedzy mk1 i m95 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...