Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzęt

Kamyfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy lol pójdzie na tym sprzęcie ?

http://allegro.pl/laptop-hp-650-b6n63ea-15-6-b970-4gb-win7-torba-hp-i2884477707.html

nawet na najmniejszych wymaganiach?

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Jeśli lubisz grać z mała ilościa fpsów to pójdzie ;d

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Tam jest marny jeden procesor? Jak tak to nie wiem czy to wgl ruszy...

Większości laptopach jest jeden procesor, ale tutaj są 2 rdzenie

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Większości laptopach jest jeden procesor, ale tutaj są 2 rdzenie

Ja się tam na laptopach nie znam dlatego zapytałem, ale jeżeli faktycznie są tam dwa rdzenie to na low pójdzie, podobnego lapka ma mój brat i chodzi mu na 40fps'ach.

w83od2.jpg

Opublikowano

@up

A od kiedy nawet w komputerach masz 2procesory o.O?

Z taką grafiką i prockiem w tf'ach może spadać do 5-10fps, więc ciężko (oczywiście na low)

@bialymis

W takim budżecie na pewno by miał taką płytę główną i 2procesory...

Opublikowano

@up

A od kiedy nawet w komputerach masz 2procesory o.O?

Z taką grafiką i prockiem w tf'ach może spadać do 5-10fps, więc ciężko (oczywiście na low)

http://pl.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_2011/Z9PED8_WS/

Procek, prockiem, bo grałem nawet na 1 rdzeniowym w lol. Lecz niestety, grafika zintegrowana która jest w tym laptopie pozwoli ci grać tak jak mi ( praktycznie wgl ), 30 fps niby jest ( 800x600 ), ale nie jest to płyność gry :)

Opublikowano

Zapytaj panów w komputerach (dział na dole forum) na pewno znajdą coś dla ciebie w przeciętniej cenie.

Opublikowano

Bez karty graficznej pójdzie max 20 fps. Musisz dokupić jakąś kartę.

Opublikowano

Pfff na każdym komputerze da się grać w lola, przekonałem się o tym gdy pojaechałem do kolegi na grałem na roździelczości 800x coś tam z 8 fps i nie widziałem kompletnie mapy, co więcej kolega nabił 30 lvl na czymś takim oO

Więc sie nie mart zagrasz sobie :) na forum masz dobry poradnik jak przyśpieszyć lola gdybys miał jakieś problemy

http://www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...