Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Modyfikacja Naruto!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dostałem prośbę napisania moda o tematyce "Naruto" na pewien serwer. Planuję zacząć pisać po wyjściu wersji 1.5, ponieważ z tego co słyszałem, zamierzają zmienić API. Mod będzie zawierać -

Itemy:

- Kunai (możliwe do rzucenia),

- Shuriken (możliwe do rzucenia),

- Kamizelki Chuunina/Jounina (jako część zbroi),

- Opaski (jako część zbroi),

- Katana (jako miecz),

- Sai (jako miecz),

- Notki (do rzucania i przylepiania),

- Zakazane zwoje.

Bloki:

- ?

Umiejętności:

- Chodzenie po drzewach i ścianach,

- Pasek chakry,

- Podstawowe Jutsu (klony, chwilowa niewidzialność itp),

- Podstawowe Jutsu wszystkich pięciu elementów,

- Rasengan,

- Ładowanie broni chakrą,

- Jutsu charakterystyczne dla wiosek,

- Używanie Chakry Bijuu (Bijuu będą w formie bossów, a kiedy ich zabijemy, wypadnie z niego jakiś przedmiot [no właśnie, jaki?], który po użyciu da nam możliwość korzystania z chakry Bijuu)

Dodatki:

- Generator, który będzie generował 5 wiosek głównych (liść, piasek, mgła, chmura, skała) oraz dużo mniejszych.

- Okienko z wyborem Wioski oraz Elementu Chakry (pojawiające się po stworzeniu świata),

- Multiplayer!!!

Piszę tego posta nie tylko po to, żeby zapowiedzieć Wam tego moda, ale też żeby prosić o pomoc. Co według Was można dodać? Jakie jutsu mogą być w różnych elementach chakry? Jakiej nazwy użyć dla moda? Piszcie, a wszystkie komentarze wezmę pod uwagę ;)

Opublikowano

Robię to głównie dlatego, że wolę zrobić sam, niż wykorzystać coś, co zrobił ktoś inny. Sprawia mi cholerną radość robienie czegoś po swojemu, ale dzięki za opinię :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...