Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki, które wybrać ?

Kamperus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam przed sobą wybór gdyż nie znam się zbytnio na słuchawkach a miałem ostatnio trochę wydatków nie dam zbyt dużo za słuchawki i zastanawiam sie nad SENNHEISER PC 310 i NATEC GENESIS HX77.

Słuchawki porzebuje raczej do gier i z mikro. Jeśli znacie jakieś inne do 170 zł proszę o link :D

W grę wchodzą jeszcze słuchawki LOGITECH G330

Najlepiej gdyby to były sklepy na terenie Bydgoszczy, lub allegro.

Z góry dzięki

Opublikowano

Sam jesteś transport z chin. Każdy sprzęt jest w chinach produkowany nawet ten za 5 tysięcy. Siberia V2 to najlepsze słuchawki do 300 zł, jak byś chciał się dowiedzieć a nie był byś gimbusem to byś wiedział że w stanach kosztują 35 dolarów (120 zł) a u nas prawie 300 zł.

http://www.youtube.com/watch?v=rNCvG0TmbUw

Opublikowano

Zaraz dodam do regulaminu +5% warna za polecanie Fatalitek... To słuchawki 5 dych warte, a nie 150. To że mają podpisik najlepszego gracza Quake 3 Arena nie znaczy że są dobre.

Bywalec
Opublikowano

Zaraz dodam do regulaminu +5% warna za polecanie Fatalitek... To słuchawki 5 dych warte, a nie 150. To że mają podpisik najlepszego gracza Quake 3 Arena nie znaczy że są dobre.

Prywatnie je posiadam i jakoś się dobrze sprawują.

Dźwięk pierwsze klasa, to samo z mikrofonem.

Opublikowano

Te co mówisz, które chodzą po 150 na allegro są transportowane z chin i transport do 28dni roboczych. Same słuchawki są dobre ale transport z chin? One kurwa albo nie przyjdą albo jakiś szajs wart 20zł

Bywalec
Opublikowano

Te co mówisz, które chodzą po 150 na allegro są transportowane z chin i transport do 28dni roboczych. Same słuchawki są dobre ale transport z chin? One kurwa albo nie przyjdą albo jakiś szajs wart 20zł

Pisałem z gościem, to są podróby z Chin, lepiej ich nie kupuj.

Opublikowano

Mam słuchawki A4Tech HD-800 też są dla mnie bardzo dobre, i co z tego ? Nie słyszałeś w życiu słuchawek typu Siberia V2, Razer Electra czy Roccat Kave więc nie masz prawa głosu :D

Co z tego że transport z chin ? Nie rozumiecie że wszystko jest z chin ? Nawet i7 3960X Extreme za 4500 zł.

Po za tym pierdoli ci gosc glupoty, zobacz sobie na stronie producenta, kosztują 30 euro czyli 120 złotych.

Opublikowano

Najpewniejszym zakupem będą chyba słuchawki Creative SoundBlaster Tactic 3D.

Nie rozumiesz idioto że jak będą one uszkodzone albo niezgodne z opisem za wysłanie na gwarancje nie mam gdzie wysłać a nawet jeśli to zapłacę za nią 100 zł.

Zgodzę się z tym że wszystko jest z chin lecz to które jest już w Polsce przynajmniej do mnie przyjdzie i wiem gdzie mogę to oddać a nie miesiąc czekać na towar z chin który będzie tanią podróbką na której ktoś próbuję zarobić, bo wie że mu tego nie wyśle z powrotem za tą samą cenę za którą je kupiłem.

Sorka za wyzwiska, mam szacunek do użytkowników ale nie cierpie kiedy ktoś próbuje mi wcisnąć jakiś syf, i myślę że robisz to celowo.

A jeśli dalej nie rozumiesz to nie wiem jak ci to wytłumaczyć.

Ludzie na allegro wystawiali nowe IPody za 50zł z chin.

Po miesiącu do ludzi docierało zdjęcie IPoda które kupili za 50zł, czesem za 300zł ale to szczegół. :)

Opublikowano

W stanach kosztują 30 dolarów, więc mam 95% pewności że gościu je sprowadza ze stanów a nie chin.

Creative robi shiterskie słuchawki, jak już to brać np. GameCom 780 lub SteelSeries 5h V2

Bywalec
Opublikowano

Ten gościu sprzedaje je po takiej cenie, ponieważ nie posiadają oryginalnego pudełka + produkowane w innej fabryce.

Opublikowano

Faktycznie, na stronie steelseries najniższa cena to 85 dolców... Czyli faktycznie podróbka. Ciekawe czy lipna czy w miarę dobra.

Opublikowano

Hmm polecacie Steelseries... Tak? Te sluchawki nie zasluguja na cene ktora jest za nie dawana. Zbyt duzo marketingu w nich siedzi o polowe tansze powinny byc. Tylko dlatego je polecacie, bo nosza je topowi gracze w rozne gry? Gownoooooo.... Steelseries to sponsor. Oni daja im sluchawki za to zeby je reklamowali. Dostaja za to kase...

Ja polece Ci inne sluchawki szwedzkiej firmy Superlux 668B i microfon zalman zm-mic1 to bedzie najlepszy zestaw. Wygodne sluchawki ktore konkuruja z o wiele drozszymi sluchawkami i genialny mikrofon.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Nie przepadam za odzielnym mikrofonem ale może się skuszę

^

Niestety najlepsza aukcja się skończyła :/

Ostatecznie wybrałem Creative SB Tactic 3D jeśli kogoś to interesuje ^^ Ale i tak lucyfer polecił dobry zestaw i żałuje że nie mogę go wypróbować :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchawki zajebiste tylko mam problem do znalezienia sterowników doTHX TruStudio Pro Dual Mode? US. Ponieważ na stronie soundblaster.com/tactic3d już ich nie ma :/

Jeśli ktoś jest w stanie udostępnić link będę wdzięczny.

Tak czy inaczej jestem z nich zadowolony, a dzięki temu adapterowi dźwięk będzie jeszcze lepszy

A czemu ten tekst jest na biało to ja ku*wa nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...