Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z myszką ART GAMING.

garibaldi199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam mały problem, mianowicie dzisiaj zakupiłem myszkę do gier ART. Na starej myszce grałem w bf'a 3, szło mi bardzo dobrze. Teraz gram na nowej myszcze i wydaję mi się, że gra mi się trochę gorzej, i tutaj tkwi błąd. Czy to kwestia przyzwyczajenia, czy może mam ustawić na inną czułość myszy - chociaż jak zmieniam, to jest albo za mała, albo za duża.

Proszę o szybko odpowiedź. Dzięki!

P.S Wkurza mnie to, ponieważ ze snajperki nie mogę wycelować dobrze w gościa, zezuję cały czas. Czy to gorszy dzień, mam się do tej myszki przyzwyczaić i będzie jak dawniej?

Opublikowano

Bo ta myszka ma pewnie więcej DPI i jest dokładniejsza, więc musisz się przyzwyczaić.

Chyba że masz tam przycisk DPI, to go kliknij, żeby zmienić ilość DPI.

graphic.png

Opublikowano

ale powiem ci więcej jak przyzwyczaisz się do takiej myszki to póżniej jak będziesz np. u kolegi który ma słabą myszkę będziesz koxiiiiiić w niebogłosy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmiana czułości w grze nic nie da. Jest to tylko i wyłącznie to że przyzwyczajony jesteś do starej myszki która tak jak pisze Jopek mogła mieć mniejszą ilość DPI więc przywykłeś to takiego celowania i reakcji z jaką muszka działała. Nie masz co się bawić ;) minie 1 tydzień albo 2 i będziesz śmigał jak dawniej ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Ja miałem taki problem po przejściu z 600 DPI na 2400. Jak już się przyzwyczaisz, to grasz o wiele lepiej ; D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...