Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż planuje sobie zakupić telefon lecz odkąd 3 lata temu kupiłem mój kompletnie przestałem czytać o nich. Dlatego pytam Was o radę.Jedyne wymogi jakie mam to :

-wifi

-cena do 500 zł

Z miejsca mówię żeby nie podawać mi telefonów z qwerty

Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Samsung Galaxy Ace, Ktorego jak najbardziej polecam <3 tani, ma wifi, bez qwerty, na androidzie, siedze na necie i gg 24h/7

naprawde polecam, jezeli nudzi Ci sie w szkole to wybierz go :-)

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

do 500zł

Galaxy Mini

Galaxy Y

Tym razem poleciał report. Jak znasz tylko te dwa telefony, to polecam zapoznać Ci się z pogactwem katalogów oferowanych przez producentów ;).

Nowy LWW, nowy Neo/Neo V (tylko z orange, brak możliwości odblokowania BL), używany SGS.

Opublikowano

Kolejny się znalazł... po kija mu GA, skoro ma w tej cenie lepsze telefony ?

Pamiętaj kolego, że wydajność to nie jedyny element w ocenie telefonu, zwłaszcza dla zwykłego Kowalskiego.

Lww czy Neo V jak i SGS mają dobre procesory, układ graficzny, ale to nie wszystko kolego.

Dla przeciętnego człowieka nie będzie to priorytet. Rozumiem, że chcesz żeby inni mieli jak najlepsze telefony, ja też dlatego poleciłem Neo V kilka postów wyżej.

Ale jest jeszcze kilka aspektów, które są brane pod uwagę, np design czy tym podobne. Dlatego są polecane telefony może wydajnościowo gorsze, jednak mogą się podobać.

Nie denerwuj się na innych, że podają telefony jakie podają. Rób swoje, Ci którzy będą wiedzieć o co chodzi posłuchają Ciebie.

@ Wracając do tematu, polecałbym Neo V

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Masz rację, ale po co komukolwiek jest ładny telefon o kijowej wydajności ? Przeciętny Kowalski RACZEJ niep chce, aby system mulił na standardowym taktowaniu proca. Skoro autor podał, że telefon mq mieć WiFi (zapewne do przeglądania neta), to lepszym wyborem będzie SGS ze względu na większą przekątną wyświetlacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...