Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-tut]Klonowanie itemków.[Wesołych świąt.]

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chce przedstawić wam nowy sposób klonowania. Niestety działa na małej ilości serwerów.

Co nam będzie potrzebne:

- Serwer z pluginami ChestShop i Opózniony Teleport/Lagi/Szybkie klikanie (Niepamietam jak się plugin nazywa .Np.wpisujesz /spawn tepa cie po 2 sek.)

- Czasu.

- Coś do sklonowania.

1. Bierzemy tabliczke i skrzynke. Skrzynie kładziemy a , nad nią wpisujemy(numerki w code to linijki):

1.
2. 1
3. B 1
4. 1

. Pomyślnie wygląda mniej wiecej to tak.

Haritirox
1
B 1
Stone

.

2. Wkładamy do skrzynki itemy , które chemy sklonować.

3. Wpisujemy /spawn i klikamy prawym myszki na tabliczke (uwaga niemożesz mieć w reku żadnych bloków.). Powinnien ci się pokazać środek skrzyni.

4. Czekamy aż nas teleportuje. Gdy nas teleportuje zabieramy itemy w środku skrzyni.

5. Wpisujemy /home i idziemy tam gdzie jest skrzynka.

6. Done: Jeżeli jest dobrze, bedziesz miał itemy sklonowane w eq i w skrzyni.

4.2. Jeżeli niema opóżnionego teleportu zobacz czy jest dostepna komenda /tpa. (musisz mieć pirackiego mc)Wchodzisz na serwer pod innym nickiem, rejestrujesz sie. Wpisujesz /tpa <drugie konto> i otwierasz skrzynke.

Drugim kontem wpisujesz /tpaccept i bug udany

:)(sam na to wpadłem :D).

Pomogłem daj LIKE

@edit.

Screeny dodam potem i poprawie poradnik.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@up

Łatwo zablokować te klonowanie. Wystarczy zmienić chestshop na simpleregionmartek.

@down

Może się pomyliłem. Już tak dobrze nieznam się na pluginach niż kiedyś. (Beta 1.8-1.2.5 przerwa od mc),

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...