Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań co do Vi

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dwa pytaia co do Vi, nie wiem czy robić ją pod AD czy bardziej pod offtanka, iśc na solotopa czy jungle. Proszę mi odpowiedzieć na te pytania :)

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Jak dla mnie dobra jest pod to i pod to, ale preferuje offtanka, przetrwasz dłużej, a i tak zadasz duży dmg.

Lepiej iść na topa, ma łatwą farmę, co prawda łatwo ją kontrować, ale wystarczy zrobić troche HP i jakieś itemki pod dmg i cisnie :P

Opublikowano

Offtank lepszy bo ona potrzebuje czasu by wykorzystać jej W.

W jungli według mnie lepsza gdyż do 6-7 lvl na topie dostaje od większości champów, dopiero w mid-late game pokazuje co potrafi.

Opublikowano

Top, i Offtank ponieważ zaliczysz dużo killi jeśli będziesz 1 vs 1 cały czas,a przetrwasz o wieeeele dłużej.

Opublikowano

w jungli jest troszke slaba bo ssie w early , no ale dosyc szybka ja czysci wiec mozna grac defensywnie w jungli , a na topie skladasz butki phage recurve bow i jakies itemki counterujace i cisniesz jak sie dobrze wyfarmisz to pozniej juz pocisk tak w late pod koniec mid

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

w jungli jest troszke slaba bo ssie w early , no ale dosyc szybka ja czysci wiec mozna grac defensywnie w jungli , a na topie skladasz butki phage recurve bow i jakies itemki counterujace i cisniesz jak sie dobrze wyfarmisz to pozniej juz pocisk tak w late pod koniec mid

Własnie dlatego lepiej żeby szła do jungli bo ganki ma całkiem mocne, oraz tam nikt jej od farmy nie odetnie raczej, na topie będzie outfarmiona.

Opublikowano

Pojscie nia na topa = przegranie gry, jest beznadziejna jak gp lub inny ww. Jedyne miejsce dla niej to jungla gdzie naprawde dobrze sie sprawuje

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

ganki ma chujowe jak nieszcescie bo po uderzeniu Q niemozemy nic wiecej zrobic jak patrzec na uciekajacego przeciwnika bo niesjesmy wystarczajaco szybcy aby na redzie z AA slolowac to nie shyvana,

Nie umiem nia grac ale sobie potrolowalem pare rankedow i w jungli mi szlo tak chujowo ze ojapierdole a na topie jak maxowalem E to outafmilem przeciwnika na poczatku

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Offtank no i solo top ;) do jungli to nie za bardzo ;) no ale można ;) .

pierw daj w Q potem E na koniec W ;)

max'uj E potem W a na koniec Q no i na 6lv w ulta na 11lv w ulta no i na 16lv w ulta ;)

Powodzonka !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...