Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fishbot M2Bob

sancarl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po około 2 tygodniach bocenia na fb w m2bob ( 24/7) dostałem bana na 2 konta ;D. Małże zdąrzyłem przełożyć lecz mam następne konta i bieda na dodatek więc chce znów na fb jechać. Ok do tematu :D. Jak ustawić przerwy np aby bot sb łowił 30 miniut potem przerwa na 10 min. Bo tam coś pisze ale zdania nie są dokończone ;D. Pomocy

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Up.

Nie chodzi mi oto aby zmieniał tylko . Cały czas ma być na fishbocie. I chcę aby łowił 30 min potem przerwa na 10 min i znów łowił i tak w kołko ;D

f52be290d2ce3.jpg

Opublikowano

To też nie da rady. Chyba, że ktoś ,,zastopuje" funkcję ciągłego włączania sie Clienta po wyłaczeniu i stopuje na 10 minut i z powrotem uruchamia, lecz wydaje mi się, że nikt do tego skłonny nie będzie.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Up.

Nie chodzi mi oto aby zmieniał tylko . Cały czas ma być na fishbocie. I chcę aby łowił 30 min potem przerwa na 10 min i znów łowił i tak w kołko ;D

Działa ci ten bot? bo mi nie działa i pisze żebym jakieś keye kupił ...

Opublikowano

MI bot działa ;) Ten kto ma konto to ma za free na 2 dni ;D MI pozostało jeszzcze 21 godzinek i potem musze płacić :D. Ok do tematu ;D Da się tak zrobić !!!! Poczekam na opinie iinych :D

f52be290d2ce3.jpg

Opublikowano

Wiem, że jest ale są 4 kratki i co tam wpisać ?? Tzn wyjaśnij mi gdzie wpisac godziny, min, sek,

f52be290d2ce3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...