Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Referral linki

mem0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Macie jakieś sposoby na to, aby kasa za reffy dochodziła?? Bo ja zrobiłem z 3 i VP mi nie doszly :/. Proszę o pomoc.

Edit: Wiem że musze dobić 7lv. Robiłem wcześniej reffy i vp dochodziły, ale teraz nie dochodzą.

Opublikowano

Musisz dobić dany lvl by przyszły Ci VP. Żeby dostać Fundsy trzeba na tym drugim (założonym przez link) zakupić Fundsy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dojdą Ci z opóźnieniem tak jak mi. Mają przeciążone serwy itp. Poczekaj ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mi też refy nie dochodziły, zawsze levele dobijałem do 7, konta aktywowane. Zdaję mi się że to problem ze starymi kontami (moje jest od czasu bety) później jak zostały wprowadzone hasła 8 literowe to zmienili system. Tak mi sie wydaje

Opublikowano

Teraz już chyba zmienili na 10 lvl, tylko jest błąd wizualny na stronie.

Nie jestem pewien co do tej informacji :D

graphic.png

Opublikowano

Nic nie zmieniali tylko Easy i EA wcześniej coś zrypały, że VP nie przychodziły ale to naprawili. Kilka dni temu zrobiłem sobie ref linka i mi przyszły VP. Tylko zanim przyjce Ci kasa to jakieś 24h musi upłynąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...