Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Q - Jobka

SimonXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka !

Są poradniki jak bić jobkę by starczało ale nie ma ile wbijać ;)

Więc mam pytanie skoro teraz mam 17 lv i 14 job to do którego jobka bić czy do 20 czy więcej ?

no bo jak liczę to zawsze coś nie tak ;/

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Jak masz 17 lvl i 14 job, to (znając życie) jesteś nadal poszukiwaczem przygód, więc maksymalny poziom profesji, to 20.

Według mnie powinieneś nabić tą 20 job, bo masz dość wysoki poziom i małą profesję. Napisz kim chcesz grać (jaką profesją, wojownik, mag czy łucznik)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jak masz 17 lvl i 14 job, to (znając życie) jesteś nadal poszukiwaczem przygód, więc maksymalny poziom profesji, to 20.

Według mnie powinieneś nabić tą 20 job, bo masz dość wysoki poziom i małą profesję. Napisz kim chcesz grać (jaką profesją, wojownik, mag czy łucznik)

Pozdrawiam :)

niestety jestem mag :) i boję jobka w nt jestem zaawansowanym graczem choć wciąż nie pojmuję jobka i glacy xD

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Właściwie możesz bić do 55 xD

Idź robić questy, dopiero na 36lvl musisz mieć 20j co osiągniesz już za pomocą zadań.

Potem na 45lv 35j, 55lv 50j i 65lv 55j.

Opublikowano

Bij za minilandem do 20-25 jak wolisz..

A jak będziesz robić misję to przed odebraniem nagrody zejdź z SP. żeby joba szła na Normę ;)

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...