Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie wykrywa mi telu :|

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejdę do sedna:

Mam tel sony xperia miro, podłączając do komputera wyskakuje mi instalacja sony pc companion, potem instaluje Media Go, ale ten programy nie wykrywa mojego telefonu, pisze zebym sprawdzil czy kod pin jest wpisany i czy klawiatura nie jest zablokowana :/ Oczywiście robiłem wszystko co tam pisze, podłaczałem jeszcze raz i inne rzeczy ale nic się nie zmienia. nie mogę słuchać muzyki na komputerze i bardzo cierpię odkąd nie moge rowniez wrzucic jej na telefon! Jak widzicie to sprawa zycia lub smierci

pomozciee :D

edit: w moj komputer mam urządzenia "android" także telefon chyba działa poprawnie..

Opublikowano

A może spróbuj zmienić po prostu coś w opcjach telefonu żeby łączyło Cię bezpośrednio jako urządzenie przenośne USB? Często takie pytanie wyskakuje po podłączeniu telefonu do komputera.

Opublikowano

wystarczy zmienić tryb przesyłania USB , w opcjach są dwa tylko przesyłania multimediów i dysk

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...