Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum Twojego Serwera

Stallker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Robie fora i strony waszych prywatnych serwerów od podstaw.

Instaluje PHPBB by Przemo.

Dodaje styl jaki mi podeślecie.

Tworze wszystkie dzilay od podstaw.

Jeżeli chcesz forum swojego serwera napisz na PW.

Forum powstanie w ciągu godziny ew dwóch.

Monza podkleić.

h7rx48833k7zxexxe3k.png

Zapraszam na serwer SA:MP

HostName: ! Polski Server 24/7™ [PS24]

Address: 91.204.163.125:7973

Players: 86 / 125

Ping: 28

Mode: ™Stunt/DM~PL™

Map: San Andreas

ak47.png

Opublikowano

Nie podajemy gg report ;]

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->P<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#00FFFF--><span style="color:#00FFFF"><!--/coloro-->o<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->m<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#A0522D--><span style="color:#A0522D"><!--/coloro-->o<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FF00FF--><span style="color:#FF00FF"><!--/coloro-->g<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFACD--><span style="color:#FFFACD"><!--/coloro-->ł<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFFFF--><span style="color:#FFFFFF"><!--/coloro-->e<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->m<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->d<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->a<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->j<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->5<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->Masz<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->sprawę<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->?<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF8C00--><span style="color:#FF8C00"><!--/coloro-->Napisz<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->GG<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->--->><!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->8767551<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->:)<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

Opublikowano

Pasuje ?

h7rx48833k7zxexxe3k.png

Zapraszam na serwer SA:MP

HostName: ! Polski Server 24/7™ [PS24]

Address: 91.204.163.125:7973

Players: 86 / 125

Ping: 28

Mode: ™Stunt/DM~PL™

Map: San Andreas

ak47.png

Opublikowano

Mniej więcej ;]

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->P<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#00FFFF--><span style="color:#00FFFF"><!--/coloro-->o<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->m<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#A0522D--><span style="color:#A0522D"><!--/coloro-->o<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FF00FF--><span style="color:#FF00FF"><!--/coloro-->g<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFACD--><span style="color:#FFFACD"><!--/coloro-->ł<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFFFF--><span style="color:#FFFFFF"><!--/coloro-->e<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->m<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->d<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->a<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->j<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->5<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->Masz<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->sprawę<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->?<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF8C00--><span style="color:#FF8C00"><!--/coloro-->Napisz<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->GG<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->--->><!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->8767551<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->:)<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

Opublikowano

a co to za trudnosc zainstalować styl??? najpierw znajdź odpowiedny styl a nie.

większosć woli na darmowym hostingu jak Jun.pl fora.pl

Opublikowano

jakto nie mi się chętnie przyda jego pomoc w tworzeniu forum aktualnie chciałbym mieć forum w stylu priv-metin2.pl jak coś moje gg 213477 jak pomożesz dam ci 5.

Opublikowano

niewiem aktualnie forum mojego serwa jest takie

http://homemt2.22web.net//forum.html może ktoś zrobi lepsze np w stylu metka .pl w\forum .

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=57267&st=0&start=0

Forum w stylu Metina

Screen

http://i36.tinypic.com/w7kgph.png

1# Download: 30/10/09

http://www.sendspace.pl/file/b0e6dfeff419c26cdee274c

Opublikowano

a nie sorry dziala stronka

http://homemt2.22web.net/

tylko link nie dziala , nawet niezla

xazi porzypisz sobie jakis krotki alias do swojej strony

www.dai.pl/

a ze forum przekierowuje to przeciez mozna zmienic to

Opublikowano

holywar

mógłbyś powiedzieć w jakim to pliku zmienić żeby jak się kilko przekierowywało na moją strone główna???

Opublikowano

w index.php lub w tamplates/index.php lub html , nie wiem co to za forum wiec na 100% nie powiem ale raczej jesli to tylko nakladka na jakies php modified by przemo to w /templates ale nie powiem na 100 bo niewidzialem tego. Zreszta moim zdaniem to forum troche za bardzo bije po oczach czerwonym kolorem.

Opublikowano

Holywar właśnie instaluje mi nie chodzi o grafike tylko o to żebyś mi zmienił to żeby zamiast jak się kliknie Strona głowna i wyświetla się friendmt2.pl to żeby wyświetlała się strona główna mojego forum bo ja ślepy jestem i nie mogę znalesc tego w index.php

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=57267&st=0&start=0

Forum w stylu Metina

Screen

http://i36.tinypic.com/w7kgph.png
1# Download: 30/10/09

http://www.sendspace.pl/file/b0e6dfeff419c26cdee274c

najpierw powiec jak to wgrać na i na jakie forum to sięda xD

Opublikowano

niewiem gdzie to zmienic , musialbym to zainstalowac i zobaczyc a nie chce mi sie a tak to ciezko znalec , napewno gdzies w templates/Metin2

ale szukac tego to jak igly w stogu siana.

Opublikowano

nom to się ciągnie na 4 kilometry poszukam tego później i jak coś to wstawie link już z wyedytowanym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...